Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ: ΜΑΖΙΚΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Προσχεδιασμένες οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις του τελευταίου οχταμήνου, μέχρι και της τελευταίας λεπτομέρειας, πολύ προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου του 2015. Η «σκληρή» διαπραγμάτευση, το ατυχές εις το αποτέλεσμα δημοψήφισμα (ο Τσίπρας είχε ποντάρει στη συντριπτική επικράτηση του ΝΑΙ ώστε να δικαιολογήσει την μνημονιακή κυβίστηση), η τελική υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς και οι μεταμνημονιακές εσωκομματικές κόντρες, είναι όλα σημεία του γενικότερου σχεδιασμού των Βρυξελλών, οι οποίες κινούν κατά το δοκούν τις εν Αθήναις κομματικές τους μαριονέτες.
Εκείνο το οποίο σιγοψιθυρίζεται από το 2012, με την απειλητική εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό και κοινωνικό προσκήνιο, την μεγάλη δηλαδή συγκυβέρνηση ή κυβέρνηση «εθνικής ενότητας», έχει γίνει πράξη αθόρυβα και αναίμακτα. Ποιος φανταζόταν προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου πως η νέα κυβέρνηση με βασικό πυλώνα τον Σύριζα όχι μόνο θα υπέγραφε Νέο Μνημόνιο, αλλά πολύ περισσότερο, ότι αυτό το Νέο Μνημόνιο το επονομαζόμενο και Μνημόνιο της Αριστεράς θα ψηφιζόταν με τις ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού; Κανείς πέραν της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε εγκαίρως προβλέψει όλα όσα θα εκτυλίσσονταν από την 26η Ιανουαρίου και μετά.
Για εκείνους που δεν το έχουν αντιληφθεί, διανύουμε ήδη τον καιρό της μεγάλης συγκυβέρνησης των συνετών. Των δυνάμεων δηλαδή εκείνων στις οποίες στηρίζεται τόσο η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου για να περισώσει τα προκλητικά της προνόμια, όσο κυρίως τα διευθυντήρια των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Εν τοις πράγμασι, πρόκειται για την κυβέρνηση της μεγάλης Μνημονιακής Ενότητας, με τον Λαφαζάνη και μερικές δεκάδες Συριζαίων βουλευτών να παίζουν τον ρόλο των «προτεσταντών». Ακόμη κι αυτή η λεπτομέρεια όμως, περιλαμβάνεται αναμφισβήτητα στον σχεδιασμό των ξένων μαζί με μερικά ακόμη κόμματα-μαξιλαράκια, τα οποία και θα ενεργοποιηθούν για να αποτρέψουν την ραγδαία στροφή του Λαού προς τη Χρυσή Αυγή.
Το Πεπρωμένο Φυγείν Αδύνατο
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή παρόλη την λυσσαλέα πολεμική του Συστήματος των Διεφθαρμένων, παρέμεινε απαρέγκλιτα στη γραμμή των πολιτικών του διακηρύξεων. Δεν έκανε ούτε χιλιοστό πίσω και το πλήρωσε με πολιτικές δολοφονίες, τρομοκρατικές επιθέσεις, φυλακίσεις και διώξεις της Ηγεσίας, της κοινοβουλευτικής της ομάδος, μελών, φίλων και ψηφοφόρων της. «Η Πίστη κινεί βουνά», έγραφε παλαιότερα ο Αρχηγός και τούτο σήμερα δικαιώνεται πανηγυρικά. Αναπόφευκτα -και δεν χρειάζεται καμία βιασύνη επί τούτου- η Χρυσή Αυγή θα έχει παραμείνει Όρθια πάνω στα ερείπια των μνημονιακών πολιτικών και των κίβδηλων υποσχέσεων χυδαίων πολιτικάντηδων, που πλουτίζουν επί της δυστυχίας των συμπατριωτών μας.
Τέλος της ανοχής: Στροφή στην Πατρίδα και στον Έλληνα!
Όσο το πολιτικό κατεστημένο της χρεοκοπίας θα επιμένει να επιβάλλει τα Μνημόνια ως λύση στο Ελληνικό Πρόβλημα, τόσο θα διογκώνεται η επιτακτική ανάγκη της Εθνικής Αντίστασης στην ταπείνωση, την ανέχεια και την εξαθλίωση τις οποίες επιφυλάσσουν οι καλοπληρωμένοι ταγοί του «ευρωπαϊσμού». Η λύση όμως στο Ελληνικό Πρόβλημα, δεν είναι ούτε τα Μνημόνια ούτε η οποιαδήποτε ξένη δύναμη η οποία θα λυπηθεί τους δυστυχείς Έλληνες. Η Ελληνική Ιστορία έχει καταδείξει πως οι ξένοι σέβονται τους δυνατούς. Η Ελλάς συνεπώς, οφείλει να επανακτήσει έναντι οιουδήποτε τιμήματος την Εθνική της Ελευθερία. Και η Εθνική Ελευθερία δεν χαρίζεται (δεν χαρίστηκε ποτέ!), πρέπει να κατακτηθεί!
Ως εκ τούτου, απέναντι σε Μνημόνια, νέα δάνεια και νέες φρούδες υποσχέσεις, η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, διακηρύσσει μεγαλοφώνως την Στροφή στη Πατρίδα και στον Έλληνα!
Μόνον οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα, μόνον η Χρυσή Αυγή μπορεί να λύσει το Ελληνικό Πρόβλημα!
Ευάγγελος Καρακώστας