Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η βουλή αθωώνει εθνοπατέρες του Σύριζα για ακάλυπτες επιταγές

Η βουλή αθωώνει εθνοπατέρες του Σύριζα για ακάλυπτες επιταγές

Την στιγμή που τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου τάσσονται κάθε φορά ομόφωνα υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για ανύπαρκτα αδικήματα, ξεπλένουν με την γνωστό μέθοδο της ψηφοφορίας τα αδικήματα των βουλευτών του Σύριζα.

Η βουλευτίνα του Σύριζα, Μαρία Διακάκη κατηγορούνταν - μέχρι χθες που την "αθώωσε" η Βουλή - για έκδοση ακάλυπτων επιταγών κατ' εξακολούθηση. Οι τρεις επιταγές εκδόθηκαν το 2009 και αφορούν οφειλές προς το ΣΥΦΑΚ για φάρμακα. Σχετίζονται δηλαδή με τη λειτουργία του φαρμακείου που η βουλευτής διατηρεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κάθε επιταγή αφορά ποσό ύψους 20.000-30.000 ευρώ.

Παρόλο που το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η Διακάκη δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική της δραστηριότητα, η Βουλή κάλυψε για ακόμα μια φορά τα παιδιά του Σύριζα.

Η εξήγηση είναι απλή: Τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ποσοστά και μετά τις ερχόμενες εκλογές θα καταστεί αναγκαία μια άνομη ένωση του αντισυνταγματικού τόξου (ΝΔ - Σύριζα και όποιος πρόθυμος για κουτάλα χωράει...), ώστε να βγουν από το αδιέξοδο. Δεν μπορούν λοιπόν να έχουν πικρίες μεταξύ τους...


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-boulh-athwwnei-ethnopateres-tou-suriza-gia-akaluptes-epitages#ixzz2jxeleP7l