Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Τρικάλων


Τις προηγούμενες ημέρες συναγωνιστές από την Τοπική Οργάνωση προέβησαν σε μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση στα Τρίκαλα και σε άλλες περιοχές του νομού.
Η αρχή έγινε με τη ρίψη χιλιάδων φέιγ βολάν στις πόλεις των Τρικάλων και της Καλαμπάκας σε κεντρικούς δρόμους, πλατείες και δημόσιες υπηρεσίες. Σκοπός της δράσης ήταν να περαστεί το μήνυμα στους πολίτες ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και συνεχίζει τις δράσεις της, παρά τον επικοινωνιακό πόλεμο και τις παράνομες διώξεις των συναγωνιστών μας.



Επίσης, κλιμάκιο συναγωνιστών μας προέβη σε διανομή εφημερίδων και φυλλαδίων στην Φαρκαδόνα, Οιχαλία, Πετρόπορο, Γεωργανάδες και Μεγαλοχώρι. Μοιράστηκαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια στους κατοίκους, που καταρρίπτουν όλα τα ψέματα και την λάσπη εναντίον του Κινήματός μας, που οδήγησαν στις παράνομες διώξεις και προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών μας. Η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν ιδιαίτερα θερμή, γεγονός που αποδεικνύει ότι, η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία στη σύγχρονη Ελλάδα έπεσε στο κενό, καθώς οι πολίτες πλέον δεν πιστεύουν την χοντροκομμένη προπαγάνδα του μνημονιακού καθεστώτος, που οδήγησε χιλιάδες Ελλήνων στην εξαθλίωση, την ανεργία και τις αυτοκτονίες. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη τον Αγώνα της για την Πατρίδα στέλνοντας σ' όλους τους Έλληνες το μήνυμα για Εθνική Αντίσταση!

Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων