Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ομιλία Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ομιλία του Βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Τρικάλων. Ο συναγωνιστής στην ομιλία του μίλησε για όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, αλλά και στα ζητήματα που αφορούν το Κίνημά μας, όπως οι παράνομες διώξεις των συναγωνιστών και του Αρχηγού μας, η τρομοκρατία και οι άνανδρες δολοφονίες, από τους παρακρατικούς συμμορίτες, των Συντρόφων μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Τόνισε ότι, τίποτα δεν μπορεί να κάμψει το ηθικό και το φρόνημά μας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ελευθερία της Πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες.


Επίσης, ο συναγωνιστής στην ομιλία του, ανέφερε και τα πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1973 και κατέρριψε όλους τους μύθους των τελευταίων χρόνων από την «γενιά του Πολυτεχνείου». Μια «γενιά» που είναι απόλυτα υπεύθυνα για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας.


Η Χρυσή Αυγή παρά τις άθλιες σκευωρίες, της φυλακίσεις και τις δολοφονίες, είναι εδώ ισχυρότερη παρά ποτέ και στέλνει το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου