Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Καθεστωτικός δημοσιογράφος διαλύει την κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως”

Καθεστωτικός δημοσιογράφος διαλύει την κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως”

Μπορεί οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ να πρωτοστάτησαν στις ανηλεείς διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, που οδήγησαν στη φυλάκιση του Αρχηγού και δύο βουλευτών του Κινήματος, με βάση την εξωφρενική και παράλογη εικασία ότι έδωσαν εντολή δολοφονίας του Φύσσα (!!!), αλλά αυτό δε σημαίνει πως πιστεύουν κιόλας τέτοιες αστειότητες.
Έτσι, σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Η απειλή της διάχυτης βίας», ο δημοσιογράφος του «Βήματος» Δημήτρης Ψυχογιός αναφέρει τα εξής περί της δήθεν… εντολής δολοφονίας του Φύσσα: «Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα σίγουρα δεν ήταν μέσα στους τακτικούς σχεδιασμούς της ηγεσίας της γιατί αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπό της, η φυσική εξόντωση των αντιπάλων είναι στόχος στρατηγικός, δεν είναι της στιγμής».
Αντιπαρερχόμαστε την ανοησία ότι η «φυσική εξόντωση των αντιπάλων είναι στόχος στρατηγικός», αφού η Χρυσή Αυγή δεν έχει την «φυσική εξόντωση των αντιπάλων», ούτε ως στρατηγικό, ούτε ως τακτικό στόχο, ούτε ως οποιαδήποτε μορφής στόχο. Ως στρατηγικό μας στόχο έχουμε την ανάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας – Αξιοπρέπειας και την Ευημερία της Πατρίδος, ενώ ως τακτικό στόχο έχουμε θέσει την δια των εκλογών ενδυνάμωση του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών και την αφύπνιση του Λαού ενώπιον της επαπειλούμενης απειλής της παγκοσμιοποίησης και των διεθνών τοκογλύφων.
Πάμε, όμως, στο «ζουμί» του γραπτού του αρθρογράφου του «Βήματος». Σε μία κρίση ειλικρίνειας ο κ. Ψυχογιός παραδέχεται αυτό που δεν τολμούσαν να πουν επί έναν και πλέον μήνα οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι. Εξηγεί γιατί παρά τις παράνομες υποκλοπές, οι οποίες γινόντουσαν και ΠΡΙΝ την δολοφονία Φύσσα, δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να θεμελιώνει τις κατηγορίες περί «εγκληματικής οργανώσεως». Το κυριότερα, βέβαια, που δεν το αναφέρει ο αρθρογράφος του «Βήματος», ακριβώς επειδή είναι αρθρογράφος του «Βήματος», είναι επειδή η Χρυσή Αυγή ουδέποτε υπήρξε θύτης, παρά μόνο θύμα της βίας. Αυτό, όμως, το απλό που αναφέρει ο Ψυχογιός ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει, γιατί θα ήταν, εκτός των άλλων προαναφερθέντων, και άστοχο πολιτικά.
Η λογική, τα ντοκουμέντα, αλλά και οι παράνομες υποκλοπές, αποδεικνύουν ότι οι  διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι παράνομες, αντισυνταγματικές, πολιτικές και δεν έχουν καμία σχέση με το ποινικό ή οποιοδήποτε άλλο δίκαιο.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kathestwtikos-dhmosiografos-dialuei-thn-kathgoria-peri-egklhmatikhs-organws#ixzz2kYzqBpVw