Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Εικόνες από το τρισάγιο στη μνήμη του Μάνου και του Γιώργου

Εικόνες από το τρισάγιο στη μνήμη του Μάνου και του Γιώργου

Χιλιάδες Έλληνες απότισαν φόρο τιμής στους δύο ήρωες!


Ολοκληρώθηκε το τρισάγιο στη μνήμη του Γιώργου και του Μάνου, των δύο νεαρών Ελλήνων που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των τρομοκρατών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα κατάνυξης και απόλυτου σεβασμού στην μνήμη των δύο συναγωνιστών.


Χιλιάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την μνήμη των δυο αδικοχαμένων νεαρών Ελλήνων, κρατώντας ένα λουλούδι ή ένα αναμμένο κερί.


Το σημείο όπου έπεσαν νεκροί ο Γιώργος και ο Μάνος έχει κατακλυστεί από λουλούδια και μηνύματα πολιτών.


Σε μια συμβολική κίνηση οι κάτοικοι άλλαξαν την ταμπέλα του δρόμου με μία όπου αναγράφεται: "Οδός Γιώργου Φουντούλη - Μάνου Καπελώνη".


Μετά την τελετή, το πλήθος έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο και η ιαχή "Αθάνατοι" και "Ζήτω η Ελλάς" δονούσε την ατμόσφαιρα.


ΥΓ. Η παράνομη αστυνομία της άθλιας κυβέρνησης είχε αποκλείσει τους δρόμους σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο της τελετής, εμποδίζοντας το κόσμο να έρθει. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να αποκλείσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς που ήρθαν να καλύψουν την τελετή, παρόλο που είχε δοθεί η σχετική άδεια, ώστε να μην δει ο ελληνικός λαός μια ειρηνική τελετή χιλιάδων Ελλήνων που αποχαιρέτησαν τους δύο συναγωνιστές μας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-prwtes-eikones-apo-to-trisagio-gia-ton-giwrgo-kai-ton-mano#ixzz2jWsxUwQc