Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ο κατήφορος αυτής της πόλης συνεχίζεται


Η πόλη μας βιώνει τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών με την ανοχή, αν όχι την απροκάλυπτη στήριξη της Δημοτικής Αρχής. Σε συνθήκες απίστευτης οικονομικής κρίσης, σε συνθήκες που ο μέσος πολίτης επιζητά την ασφάλεια και την στήριξη του Δήμου, τη στιγμή που είναι απαραίτητες όσο ποτέ οι υποδομές και η παροχή υπηρεσιών των δημοτικών επιχειρήσεων, τη στιγμή αυτή έρχεται η Δημοτική Αρχή να τα καταργήσει όλα αυτά και να βυθίσει τους πολίτες αυτής της πόλης ακόμη περισσότερο σε οικονομικά αδιέξοδα και κοινωνική ανασφάλεια.

Δεν είναι μόνο το θέμα των εργαζομένων που ενδεχομένως να χάσουν τη δουλειά τους. Άλλωστε αυτό το «έργο» το έχουμε ξαναδεί στην πόλη μας πολλές φορές, όπου πολλοί εργαζόμενοι στο Δήμο, διαχρονικά έχουν πέσει θύματα των πολιτικάντικων τακτικών των εκάστοτε Δημοτικών Αρχών. Είναι και το θέμα της ποιότητας ζωής των κατοίκων αυτής της πόλης, που θα κληθούν να δουν να μειώνεται δραματικά η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς αυτούς.

Η Χρυσή Αυγή δηλώνει την κατηγορηματική της αντίθεση στην κατάργηση της δημοτικής επιχείρησης «Ασκληπιός». Η Χρυσή Αυγή καλεί τους πολίτες αυτής της πόλης να αναλογιστούν το πόσο κακό έχουν κάνει σε αυτόν τον τόπο, Δημοτικές Αρχές, άβουλες χωρίς σχεδιασμό, άτολμες χωρίς δημιουργικότητα αλλά κομματικά ελεγχόμενες που μόνο στόχο έχουν τη διατήρησή τους στην καρέκλα της εξουσίας.

Η Χρυσή Αυγή δηλώνει πως θα συνεχίσει τον αγώνα της για την προάσπιση των δικαίων του Τρικαλινού λαού αλλά και τον αγώνα της για την ανατροπή του κατεστημένου που κυβερνά αυτόν τον τόπο εδώ και δεκαετίες.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου