Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Τ.Ο. Τρικάλων - Κατάθεση στεφάνου και ενημερωτική δράση


Την Παρασκευή 23 Αυγούστου συναγωνιστές από την Τ.Ο. Τρικάλων με επικεφαλής τον Υπεύθυνο Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργο Μισιάκα κατέθεσαν στεφάνι στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων, για την επέτειο μνήμης από την απελευθέρωση της πόλης από τον τούρκικο ζυγό. Οι συναγωνιστές μας με απόλυτη τάξη προσήλθαν στον χώρο και μετά το πέρας της εκδήλωσης έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο. Ο συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα δήλωσε ότι, η Χρυσή Αυγή τιμά πάντα τους αγώνες που έγιναν για την απελευθέρωση της Πατρίδας και θα συνεχίσει να μάχεται, ιδίως σήμερα, που η Ελλάδα βρίσκεται στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και ο Ελληνικός λαός υποφέρει κάτω από το εθνοκτόνο μνημόνιο, που έχουν επιβάλει οι διεθνείς επικυρίαρχοι και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους.



Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο δήμαρχος της πόλης και μόνιμος υβριστή μας, Χρήστος Λάππας, δεν κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο γιατί δεν το βρήκαν να το παραδώσουν οι υπεύθυνοι του δήμου! Γεγονός που δείχνει σε τι σημείο διάλυσης βρίσκεται ο δήμος, αφού δεν μπορούν να λύσουν ούτε απλά πράγματα. Ακολουθεί το χαρακτηριστικό βίντεο:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sy-AVxT2kQs

Κατόπιν, οι συναγωνιστές μας διέσχισαν τις κεντρικότερες οδούς της πόλης μοιράζοντας χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας μας σε καταστήματα, καφετέριες και διερχόμενους με την αποδοχή του κόσμου να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική. Οι συναγωνιστές μας κάλυψαν όλους τους κεντρικούς δρόμους και τα πιο πολυσύχναστα σημεία με κατάληξη στα γραφεία του Κινήματος μας.

Εθνικός Ύμνος - Δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ



Χρυσή Αυγή 
Τ.Ο. Τρικάλων