Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Οι "επιστολές" του μίσους και της απόγνωσης...


Τις τελευταίες μέρες βγαίνουν στην δημοσιότητα διάφορες "επιστολές" και "άρθρα" που αναφέρονται στην Χρυσή Αυγή, και απευθύνονται τόσο στα στελέχη της, όσο και στους ψηφοφόρους της. Κοινό γνώρισμα όλων αυτών είναι το μίσος,και η απόγνωση.Αριστερός σκιτσογράφος-γελοιογράφος, όπου για χρόνια διέπρεψε στον 'Ριζοσπάστη", και τώρα βρήκε για τις ιδέες του ένα απάνεμο λιμάνι στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού αναλύει τον συμβολισμό του μαιάνδρου,και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο μαίανδρος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα αρχαίο διακοσμητικό σύμβολο,(κάτι σαν το σήμα της Κόκα-κόλα δηλαδή) στην συνέχεια επιτίθεται στους ψηφοφόρους του κινήματος,όπου τους καλεί να θυμηθούν, όσοι προέρχονται τουλάχιστον από την αριστερά, και είναι πολλοί αυτοί, τα "καλά" που έκανε στον τόπο η αριστερά,η οποία "ποτέ δεν κυβέρνησε" άρα είναι αθώα του αίματος, και που πάντα αγωνίζονταν για το καλό του "λαού". Αν αυτοί οι ψηφοφόροι δεν ακολουθήσουν τις προτροπές και τις νουθεσίες του αριστερού σκιτσογράφου- γελοιογράφου, τότε απλά είναι, (οι ψηφοφόροι), "αγράμματοι" και ηλίθιοι. Η λογική του νεοσταλινισμού στο μεγαλείο της!!! Η μας ακολουθείτε η αλλοιμονό σας... Εμείς "ξέρουμε"..Οι "άλλοι" είναι κακοί και αμόρφωτοι..και αυτά μας τα λέει κάποιος που έκανε "αγώνες", για "το καλό του λαού", όπως με χαρακτηριστική μετριοπάθεια και σεμνότητα αναφέρει.Το να απαντήσεις τώρα σε κάποιον νεοσταλινικό για τον συμβολισμό του μαιάνδρου, είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις σε ένα τρίχρονο παιδί πυρηνική φυσική. Αυτά για τους "σεμνούς αγωνιστές της αριστεράς" είναι βαθειά νοήματα,και συνήθως αυτοί οι "αγωνιστές" πνίγονται στα βαθειά. Απλά να του θυμίσουμε ότι η αριστερά ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ αυτόν τον τόπο, όχι μόνο ιδεολογικά, όπου με την ανοχή και την ανικανότητα της ελαφροδεξιάς ΝΔ κυριάρχησε, αλλά και σε επίπεδο άμεσης άσκησης εξουσίας. Θυμίζουμε το 89..όταν κυβέρνησε σαν ενιαίος Συνασπισμός της Αριστεράς με την ΝΔ... Θυμίζουμε τους δεκάδες δήμους και νομαρχίες που διοίκησε,και μόνο χρηστή διοίκηση δεν έκανε... Θυμίζουμε κάποιον Λογοθέτη, δήμαρχο Πειραιά με την αριστερά, που κατέληξε στην φυλακή για οικονομικά σκάνδαλα..Θυμίζουμε τους δήμους Λάρισας και Καρδίτσας (για παράδειγμα) όπου χρόνια διοικήθηκαν από την Αριστερά και κατέληξαν καταχρεωμένοι και με υπεράριθμο προσωπικό (το οποίο συμπτωματικά άνηκε στην ΚΝΕ και σε άλλες "δημοκρατικές δυνάμεις").

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ λοιπόν η αριστερά. Και τα σκάνδαλά της έκανε,και τα ρουσφέτια της έκανε, και τις αμφιβόλου οικονομικής διαφάνειας ΜΚΟ έκανε,και όλα τα "καλούδια" που χαρακτηρίζουν το "δημοκρατικό τόξο"έκανε. Αλλά το κυριότερο πολιτικό της έγκλημα είναι ότι πέρασε στον λαό την νοοτροπία του κακού δημοσίου υπαλλήλου. Ευνούχισε ιδεολογικά τον λαό μας και τον έκανε από δημιουργικό, μίζερο, με μόνο του "όνειρο" μια θέση στο δημόσιο,φυσικά με την αγαστή συμπαράσταση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Ας μην "ψάχνεται"  τώρα ο σκιτσογράφος- γελοιογράφος "σεμνός" "αγωνιστής", που ο λαός γυρνά την πλάτη ΚΑΙ στην αριστερά,και στρέφεται στο εθνικιστικό κίνημα..Κανείς δεν είναι τόσο ανόητος για να μην καταλαβαίνει τα αυτονόητα.

Εμφανίστηκε επίσης και κάποιος Τόμπρας, στέλεχος των ΑΝ.ΕΛΛ, ο οποίος με ένα κείμενό του, όπου βάζει ερωτήματα για  το κίνημά μας, τοποθετώντας το συνθετικό "ρε" σε κάθε ερώτημα που μας απευθύνει. Αν και δεν πιστεύουμε στην οικογενειακή ευθύνη, το όνομα Τόμπρας μας θυμίζει κάποιον Τόμπρα διοικητή του ΟΤΕ(αν θυμόμαστε καλά), στα χρόνια της κυριαρχίας του Ανδρέα Παπανδρέου, εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 80, όπου "ειδικεύονταν" στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις των πολιτικών αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ,και χρησιμοποιούσε και αυτός το "ρε" μαζί με άλλα "κοσμητικά επίθετα". Λοιπόν για να απαντήσουμε στο ίδιο στυλ με τον κύριο Τόμπρα:
Ρε Τόμπρα, οι θέσεις μας για την ΑΟΖ είναι τόσο ξεκάθαρες που μόνο αν τρως πολλές τσιπούρες όπως ο αρχηγός σου,στο πολυτελές σκάφος του, και έχεις φουσκώσει δεν θα μπορείς να τις καταλάβεις.
Ρε Τόμπρα, ο αρχηγός σου ήταν υπουργός Ναυτιλίας στην κυβέρνηση Καραμανλή, γιατί δεν έφερε το θέμα της ΑΟΖ στην βουλή, που ήταν και θέμα αρμοδιότητός του;
Ρε Τόμπρα, όταν εμείς κάναμε πορείες έξω από την Γερμανική πρεσβεία εσείς λουφάζατε.
Ρε Τόμπρα, ο αρχηγός σου ζητούσε το υπουργείο Άμυνας για να μπει στην συγκυβέρνηση, και μετά πήγε να βγάλει ψεύτη τον Παπούλια που έδωσε το κείμενο στην δημοσιότητα, και θα μας μιλήσεις ρε Τόμπρα για το "πόσα απίδια παίρνει ο σάκος"; Ρε Τόμπρα πρέπει κάποτε να μάθεις, πως καλύτερα να μασάς(τσιπούρες και σούσι όπως ο αρχηγός σου) παρά να μιλάς...
Σταματάμε εδώ..

Τι καταλάβαμε από όλα αυτά; Ότι ο πανικός  του συστήματος είναι μεγάλος και..πολυεπίπεδος..Δεν μας πειράζει καθόλου,το απολαμβάνουμε,και θυμίζουμε σε όλους τους αντιπάλους μας, τους στίχους ενός αριστερού τραγουδοποιού: "να δεις τι σου΄χω για μετά"..
Υ.Γ Μας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, οργής, οίκτου, αλλά και..χαράς, το γεγονός ότι  βλέπει κανείς αριστερούς "διανοητές" να κάνουν εκκλήσεις, πότε με παρακάλια,και πότε με απειλές στον λαό μας να επιστρέψει στους κόλπους του συστήματος... Η "ανισυστημική" αριστερά, μεταβλήθηκε ξετσίπωτα και απροκάλυπτα σε κομμάτι του συστήματος, δικαιώνοντας έτσι την ιδεολογία μας, που για δεκαετίες τώρα λέει, πως "Φιλελευθερισμός,και Μαρξισμός, δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος"...