Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Η ανεργία τσακίζει τον μύθο της "ανάπτυξης"


Η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία και η οικονομική ανέχεια που φέρνει αυτή στους  Έλληνες, διαλύουν τις ψευδαισθήσεις και τα παραμύθια του Σαμαρά και των αυλικών του που οργώνουν την επικράτεια, προσπαθώντας να πείσουν τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό ότι «η ανάπτυξη θα έρθει" και «η κρίση θα ξεπεραστεί». Όμως, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Το Μάιο η ανεργία έφτασε το 27,6% αυξανόμενη μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς, δίχως να υπάρχει το παραμικρό σχέδιο για ανάσχεσή της! Καθημερινά, 1000 συμπατριώτες μας χάνουν την δουλειά τους, προστιθέμενοι στον μακρύ κατάλογο των 1,5 εκατομμυρίων ανέργων. Η ανεργία στους νέους, στο πιο παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας, έφτασε στο 65%, ενώ το ίδιο δραματική παραμένει η κατάσταση και για τις γυναίκες εργαζόμενες.

Αυτά είναι τα επιτεύγματα της συγκυβέρνησης του μνημονίου και της Εθνικής υποτέλειας, που τόσο αυτάρεσκα μας παρουσιάζουν ως «επιτυχία» και «success story» οι κυβερνητικοί βουλευτές. Τα ψέματά τους και η προπαγάνδα υπέρ του μνημονίου δεν μπορούν να κρύψουν την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες: Την ανέχεια, τις αυτοκτονίες, την διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων με μισθούς πείνας, τις απολύσεις και την φορομπηχτική πολιτική. Ο Ελληνικός Λαός αργά ή γρήγορα θα τιμωρήσει τους υπεύθυνους τις δυστυχίας του, που συνειδητά τον πρόδωσαν τις τελευταίες δεκαετίες, υπακούοντας τυφλά στα κελεύσματα των διεθνών  τοκογλύφων υποθηκεύοντας το μέλλον της Πατρίδας μας.

Η Χρυσή Αυγή ανέκαθεν υποστήριζε, ότι για τη δημιουργία ενός πραγματικά ισχυρού Εθνικού και Κοινωνικού Κράτος που θα είναι απαλλαγμένο από ξένους επιτηρητές και θα εξαλείψει την ανεργία, χρειάζεται:
- Άμεση επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και την παραγωγική εργασία, που σημαίνει αναζωογόνηση της γεωργίας και των συναφών επαγγελμάτων που για χρόνια αποτελούσε τον κύριο αιμοδότη της Εθνικής Οικονομίας. 
- Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών για την εξοικονόμηση χιλιάδων θέσεων εργασίας.
- Εκμετάλλευση του Εθνικού μας πλούτου προς όφελος των Ελλήνων.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου