Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΔ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ



Οι εκλογές έρχονται και τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου λαμβάνουν τις κατευθυντήριες γραμμές από τα καλοπληρωμένα επιτελεία τους με στόχο να διαμορφώσουν την πολιτική τους ατζέντα. Μια ατζέντα αποπροσανατολισμού του εκλογικού σώματος και ψεύτικων υποσχέσεων
Το μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος που έχει προκαλέσει μύρια όσα προβλήματα στην ελληνική κοινωνία, επιχειρεί να αναδείξει η ΝΔ το επόμενο διάστημα υποβάλλοντας σχετικό αίτημα για συζήτηση στην Ολομέλεια της βουλής σε επίπεδο αρχηγών. Είναι όμως πασιφανές ότι η εν λόγω πολιτική τακτική αναδεικνύει την υποκρισία και την πολιτική σκοπιμότητα που χαρακτηρίζει κάθε κίνηση αυτού του "πολιτικού'' συνονθυλεύματος.
Αναρωτιέται ο μέσος σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης με ποιο θράσος έρχονται οι νεοδημοκράτες να θέσουν ζήτημα αναφορικά με τη διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού την στιγμή που ο γνωστός πολιτικός απατεώνας Σαμαράς άνοιξε πρώτος την κερκόπορτα και εισήλθαν στην Χώρα μας εκατοντάδες χιλιάδες αλβανοί μετανάστες παρανόμως, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν ποινικοί εγκληματίες γεγονός που αποδείχθηκε από την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας και την διατάραξη του αισθήματος ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία.
Και τα "κατορθώματα" της ΝΔ δεν σταματούν εδώ. Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Χώρας από τους Σαμαρά - Βενιζέλο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης διογκώθηκε παρά τις ψευτοεξαγγελίες στο Ζάππειο με αποτέλεσμα η γκετοποίηση και η κατάληψη του ιστορικού κέντρου της πόλης των Αθηνών από όλες τις φυλές του κόσμου να ολοκληρωθεί. Αλλά και ο σημερινός πρόεδρος αυτού του κόμματος έχει αποδείξει πολλάκις ότι συντάσσεται εξ ολοκλήρου με τις επιταγές των παγκοσμιοποιητών και των κυκλωμάτων λαθρομεταφοράς ανθρώπων από Ασία και Αφρική στην πολύπαθη Ευρώπη μας.
Απόδειξη προς τούτο αποτελεί η πρόσφατη στάση που τήρησε στο ευρωκοινοβούλιο όταν κλήθηκε να εκφραστεί σχετικά με τις πολιτικές προτάσεις του Ούγγρου πατριώτη πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν που ως γνωστόν έχει καταρτίσει ένα ορθολογικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να τον καταδικάσει τον Όρμπαν υποδηλώνοντας εκ νέου ότι τάσσεται υπέρ της διαδικασίας αλλοιώσεως του εθνικού κοινωνικού ιστού. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά δεδομένης της εμπλοκής κοντινών συγγενών του σε οργανώσεις που διαχειρίζονται τεράστια οικονομικά κονδύλια.
Η αδερφή του Αλεξάνδρα Μητσοτάκη υπήρξε ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Actionaid που ελέγχεται για κακοδιαχείριση ύποπτης προελεύσεως οικονομικών πακέτων. Πέραν της αδερφής του νυν προέδρου της ΝΔ η σχέση της οικογένειας με ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον κύριο εκφραστή της εθνομηδενιστικής προπαγάνδας παγκοσμίως Τζορτζ Σόρος αποδεικνύεται από την ηγετική θέση της εξαδέλφης του, Αντιγόνης Λυμπεράκη η οποία είναι γενική διευθύντρια της SolidarityNow (αλληλεγγύη τώρα) που ως αποστολή έχει την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία.
Όσο και αν προσπαθεί ο τραγικός Μητσοτάκης να ρίξει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού και να υποδυθεί τον ρόλο του εξυγιαντή της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας, ειδικά σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των κονδυλίων για τους λαθρομετανάστες, οι υπόγειες οικονομικές διαδρομές και η σχέση μελών της οικογενείας του με τις ΜΚΟ του Σόρος συνιστούν αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις απόψεις της Χρυσής Αυγής και αναδεικνύουν την διαχρονική πολιτική υποκρισία της ψευτοδεξιάς.
Φ.Μ.