Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΙΣΧΥΤΑ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ



Οι αλβανικές αρχές διακινούν πληροφορίες ότι σκότωσαν τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα αφότου άνοιξε πυρ εναντίον τους και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Η πραγματικότητα, όπως μεταφέρεται από αξιόπιστες πηγές και αυτόπτες μάρτυρες του φονικού, τις οποίες επιβεβαιώνει με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας, είναι ότι κατά πρώτον οι αλβανοί αστυνομικοί πήγανε προσπαθώντας να προκαλέσουν περιστατικό, εν είδει προβοκάτσιας.
Έσπαγαν, έβριζαν και φώναζαν «Εδώ είναι Αλβανία», επιχειρώντας να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία που είχε ανεβάσει ο Κωνσταντίνος Κατσίφας. Όταν, μάλιστα, πήγαν να τον αναζητήσουν σπίτι του έβριζαν και χτύπαγαν τους γονείς του.
Ακολούθως και αφότου τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, ο Εθνομάρτυρας επεχείρησε να παραδοθεί στις αρχές. Όμως είχε δοθεί ήδη το σήμα για την εκτέλεσή του, το οποίο και διεκπεραίωσαν οι φονιάδες – κατσαπλιάδες των ειδικών δυνάμεων. Αμέσως μετά έστησαν σκηνικό «συμπλοκής» για να δικαιολογήσουν την πράξη τους.
Είναι σαφές σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ότι δεν πρόκειται περί μίας καταδιώξεως που «πήγε στραβά», όπως επιχειρούν να το παρουσιάσουν οι αρχές της Αλβανίας, αλλά περί ενός στυγνού φονικού, εφάμιλλου της δολοφονίας του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα από το αλβανικό παρακράτος.