Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ Ε.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΛΑΡΙΣΗΣ! ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ



Γνωρίζοντας ότι έχουν να κάνουν με ένα κράτος «μπάχαλο», το οποίο τρέμει μην το χαρακτηρίσουν ως «ρατσιστικό», οι λαθρομετανάστες που διαμένουν στο hot spot στον Κουτσόχερο Λαρίσης φρόντισαν να διακόψουν την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Λαρίσης για τρίτη φορά και συγκεκριμένα την Τετάρτη, για μια ολόκληρη ώρα.
Ο αποκλεισμός προκάλεσε ένταση και νεύρα με οδηγούς διερχόμενων οχημάτων, ενώ φορτηγό δέχθηκε πέτρες στην προσπάθειά του να περάσει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Πέρα όμως από το Κουτσόχερο, παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί ήδη δύο φορές τις τελευταίες ημέρες στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα, όταν 150 λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την Εθνική Οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους, μην επιτρέποντας έτσι σε κανέναν να περάσει τον δρόμο συμπεριλαμβανομένων και των στρατιωτικών που έπρεπε να πάνε στο στρατόπεδο της περιοχής.
Αυτή είναι η Ελλάδα του «αντιρατσισμού» και της «πολιτικής ορθότητας». Ένα διαλυμένο κράτος, όπου οι λαθρομετανάστες μπορούν να διακόπτουν την κυκλοφορία όποτε γουστάρουν, εντελώς ανεμπόδιστα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ