Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!



Γράφει ο Αντίοχος
Ανταποκρινόμενη στην από βήματος βουλής «έκκληση» της συριζαίας υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, Γεροβασίλη, να καταδικάσουν όλα τα κόμματα τους αγώνες των μαθητών κατά της προδοσίας της Μακεδονίας μας («απευθύνομαι σε όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να τοποθετηθούν απέναντι στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να σπείρει το εθνικιστικό φασιστικό δηλητήριο στους μαθητές των σχολείων.
Πρέπει όλα τα κόμματα να αντιμετωπίσουμε από κοινού αυτό το νέο κίνδυνο και την προσπάθεια σε νέα παιδιά που ίσως παρασύρονται από τη λεγόμενη αγάπη στην πατρίδα να το δουν με διαστρεβλωμένο τρόπο»), ο εκπρόσωπος της ψοφοδεξιάς Νουδούλας, Γεωργιάδης, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη του κόμματός του και του ιδίου προσωπικά στην προδοτική συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων.
Ιδού ποιοι ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων πατριωτών, τάχα μου για να… φύγει η αριστερά:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ξεχωρίζει τις καταλήψεις σε καλές και κακές. Δεν θα χαρίσουμε στην Χρυσή Αυγή τους μαθητές. Είμαστε κατά των καταλήψεων».
  • (ΥΓ): Αναμενόμενο, μιας και τα κοινά υπερατλαντικά αφεντικά Νουδούλας και ΣΥΡΙΖΑ (Τραμπ και CIA), έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία με τον μαθητικό ξεσηκωμό, φοβούμενα ότι μπορεί να τους «χαλάσει» την Συμφωνία των Πρεσπών!
ΠΗΓΗ