Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΙΜΑΤΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ



Μπορεί η κυβέρνηση να αποφεύγει την οποιαδήποτε συζήτηση για αυτά που έρχονται, όμως η πραγματικότητα είναι ότι αύριο κατατίθεται άλλο ένα μνημονιακό πολυνομοσχέδιο, περί του οποίου σήμερα συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο.
Το νομοσχέδιο αυτό είναι ένα ακόμα στην μακρά λίστα των μνημονιακών μέτρων που έχουν πλήξει τον Ελληνικό Λαό και σίγουρα όχι το τελευταίο, όπως θα προσπαθήσουν να μας πείσουν οι κυβερνώντες.
Δείτε, λοιπόν, τι μέτρα πρόκειται να κατατεθούν αύριο στην Βουλή, με εντολή να ψηφιστούν μέχρι την επόμενη Δευτέρα, με την διαδικασία του κατεπείγοντος:
  • Μείωση έως και 33% των πολυτεκνικών επιδομάτων, προκειμένου να πληγεί με έναν ακόμα τρόπο η Ελληνική Οικογένεια. Τα αντίστοιχα επιδόματα που δίνονται σε «ευπαθείς» και λαθρομετανάστες φυσικά δεν πρόκειται να πειραχτούν.
  • Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακόμα και πρώτης κατοικίας για χρέη από 500 ευρώ και πάνω.
  • Μείωση του αφορολογήτου από τα 8700 ευρώ στα 5700 ευρώ, για να πληρώνουν φόρους και μάλιστα δυσβάσταχτους και οι φτωχότεροι συμπολίτες μας.
Από αυτά τα όντως επαχθή και σκληρά μέτρα, πάντως, το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το υπουργικό συμβούλιο είναι τα μέτρα για τις απεργίες, γιατί ως γνωστόν οι αριστεροί δεν νοιάζονται για τους πολίτες, αλλά για την συντήρηση των εργατοπατέρων.