Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 75% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018



Με βαρύτερο τρόπο υπολογισμού της φορολογίας έρχονται αντιμέτωποι οι Έλληνες εργαζόμενοι από το 2018 μιας και οι πειθήνιοι στα σχέδια των ξένων τοκογλύφων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζουν την καταστροφή της μεσαίας τάξης μέσω άκρατης και άδικης υπερφορολόγησης.

Έως το απίστευτο ποσοστό του 75% του εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων θα φθάσουν οι φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές το 2018 με τα σχέδια "ανάκαμψης της οικονομίας" των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αναλυτικά η φορολογία και οι ασφαλιστικές εισφορές θα υπολογίζονται επί των ακαθάριστων εσόδων, χωρίς δηλαδή την αφαίρεση των ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταβληθεί, οδηγώντας σε υπέρμετρες και άδικες αυξήσεις.
Για παράδειγμα εάν ένας νέος ελεύθερος επαγγελματίας θελήσει να κάνει έναρξη δραστηριότητας το 2018 τότε θα κληθεί για ετήσιο εισόδημα μόνο 5 χιλιάδων ευρώ να δώσει στο κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για εφορία και ασφάλιση 3750 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα του απομείνουν μόλις 1250 ευρώ για να ζήσει, ενώ εάν το ετήσιο εισόδημα ανέλθει στις 25 χιλιάδες ευρώ, τότε η εισπρακτική νομοθεσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα απαιτήσει το 50,61% του εισοδήματος. Είναι απολύτως φυσική η σιγή ιχθύος για αυτή την απαράδεκτη και άδικη κατάσταση από τους νεοφιλελεύθερους νεοδημοκράτες του Μητσοτάκη, μιας και προφανώς ενστερνίζονται πλήρως αυτή την πειθήνια πολιτική στους ξένους τοκογλύφους για την εξόντωση των Ελλήνων εργαζόμενων.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι από τα υπέρμετρα φορολογικά μέτρα που ελήφθησαν από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το προηγούμενο έτος, ένας στους δύο φορολογούμενους είτε δεν μπόρεσε είτε δεν δέχθηκε να τα πληρώσει. Βέβαια προσφάτως οι κομμουνιστές κυβερνώντες ενεργοποίησαν τους αναγκαστικούς πλειστηριασμούς και με αυτό τον τρόπο όποιος φορολογούμενος με χρέη έχει οποιαδήποτε περιουσία τότε αυτή θα ευκόλως περιέλθει στην εισπρακτική εταιρία των ξένων τοκογλύφων ΑΑΔΕ προς περαιτέρω "αξιοποίηση".
Η λεηλασία και η δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα συνεχιστούν εντονότερα το 2018 μιας και θα ενεργοποιηθούν νέα φορολογικά βάρη που αφορούν μισθωτούς και συνταξιούχους, ιδιοκτήτες ακινήτων και κατοίκους νησιωτικών περιοχών. Επιπροσθέτως θα καταργηθούν φοροαπαλλαγές, θα μειωθεί το επίδομα θέρμανσης, θα επέλθει κατάργηση έκπτωσης ιατρικών εξόδων και θα επιβληθεί ειδικό τέλος διαμονής στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Συμπερασματικά όσο νέμονται την κυβέρνηση οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων η άδικη φορολογία συνεχώς θα αυξάνεται και η υφαρπαγή της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων θα πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη κοινοβουλευτική δύναμη που αντιστέκεται σε αυτήν την βίαια φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.