Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ Π. ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΚΑΙ Π. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ” - ΒΙΝΤΕΟ



Στην πρώτη εκπομπή για το 2018 της "Εθνικιστικής Φωνής" με τον Γιώργο Ρεντετάκο φιλοξενήθηκαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Παύλος Κτιστάκης και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, οι οποίοι σχολίασαν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Αρχικά, ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος περιέγραψε την θλιβερή οικονομική κατάσταση της χώρας με την αιματηρή φορολογία της μικρομεσαίας αστικής τάξης. Ειδικότερα, τόνισε την τραγική οικονομική κατάσταση των συνταξιούχων και των αποστράτων όπου αν και δικαιώθηκαν για τις παράνομες μειώσεις των συντάξεών τους το ελληνικό κράτος δεν τους τις επέστρεψε.
Στην συνέχεια σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Τουρκία και κατά πόσο αυτές επηρεάζουν την Ελλάδα υπογράμμισε πως ο Ερντογάν έχει έρθει σε άμεση ρήξη με τις ένοπλες τουρκικές δυνάμεις καιέχει ένα πολύ σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα. Ακόμη, κατέδειξε τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη φέρνοντας ως παράδειγμα την αίτηση ακύρωσης πολιτικού ασύλου στον τούρκο αξιωματικό.
Στην συνέχεια, ο Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης τόνισε τον απαθή ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την Βόρειο Ήπειρο από το 1970 ώς και σήμερα. Σε ερώτηση σχετικά με την περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής υπογράμμισε πως αν η πολιτική αγωγή είχε το παραμικρό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής θα είχε τελειώσει η δίκη προ πολλού. Τέλος, υπογράμμισε πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη δύναμη η οποία μπορεί να απελευθερώσει την Πατρίδα μας. Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι ανιδιοτελής και στο τέλος θα δικαιωθεί.
Κλείνοντας, οι Συναγωνιστές έθιξαν το γεγονός ότι δεν υπάρχει ο λεγόμενος "πατριωτικός χώρος", υπάρχει μόνο η Χρυσή Αυγή για όποιον θέλει να αγωνιστεί για την Πατρίδα του.