Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! “ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ” Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ “ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ” - ΒΙΝΤΕΟ



Αποκαλύψεις φωτιά για το κύκλωμα της διαπλοκής (Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη και σία) που εκχώρησε το "Ερρίκος Ντυνάν" στον μεγαλοτραπεζίτη Σάλλα έλαβαν χώρα στην τελευταία συνεδρίαση της Εξεταστικής για την Υγεία.
Από την εξέταση του πρώην Διευθυντή του Ερυθρού Σταυρού Α. Μαρτίνη από τον Ηλία Κασιδιάρη προέκυψαν τα εξής βαρυσήμαντα στοιχεία:
  1. Ο Σημίτης και μεγάλος αριθμός "εθνοπατέρων" έβαλαν φέσια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο "Ερρίκος Ντυνάν" και ουδέποτε ασκήθηκε σε βάρος τους δίωξη για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική απιστία
  2. Το κύκλωμα Σαμαρά - Βορίδη - Γεωργιάδη επέβαλλε πραξικοπηματικά ένα δοτό Διοικητικό Συμβούλιο - από συγγενείς και φίλους - στο Ίδρυμα με στόχο την άνευ όρων εκχώρησή του στον μεγαλοτραπεζίτη Σάλλα έναντι πινακίου φακής.
Σε κάθε συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής προκύπτει σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για τα πολιτικά πρόσωπα που διέλυσαν την χώρα.
Η Χρυσή Αυγή με αίσθημα ευθύνης θα αναδείξει τις ποινικές ευθύνες των πολιτικάντηδων και δεν θα αργήσει ο καιρός που θα επιβάλλει την πολυπόθητη κάθαρση.