Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ - 5 ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΔ!



Ένα κόμμα το οποίο χρωστάει αμέτρητα ποσά ακόμη και στους υπαλλήλους του είναι δυνατόν να ισχυρίζεται ότι μπορεί, συν τοις άλλοις, να ανορθώσει την οικονομία της Χώρας; Ο λόγος, φυσικά, για την ΝΔ και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, τα οποία οδήγησαν σε πέντε νέες απολύσεις υπαλλήλων του κόμματος.
Αν και οι απολύσεις είχαν προαναγγελθεί, συνολικά θα απομακρυνθούν περί τα 70 άτομα, αυτή την φορά τρεις εκ των πέντε που εκλήθησαν χθες να υπογράψουν την απόλυσή τους είχαν προσληφθεί επί προεδρίας Σαμαρά και ένας ήταν του περιβάλλοντος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ως ανεπίσημη δικαιολογία προβλήθηκε το γεγονός ότι με το τέταρτο Μνημόνιο ουσιαστικά μειώνεται η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων…
Την ίδια ώρα, χθες, ο πρώην διευθυντής της, ΝΔ Κώστας Τσιμάρας δικαζόταν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για μη καταβολή αποζημίωσης σε εργαζόμενη της ΝΔ, η οποία απολύθηκε το 2014 (η δίκη θα συνεχιστεί). Οι υπάλληλοι που απολύθηκαν διαμαρτύρονται ότι τους οφείλονται δεδουλευμένα (από παλιά) που φθάνουν έως και τους 12 μήνες.
Και να σκεφτεί κανείς ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα το οποίο (υποτίθεται ότι) βρίσκεται σε τροχιά εξουσίας, αλλά παρόλα αυτά φαίνεται πόσο εγκλωβισμένη είναι μέσα στα υπέρογκα χρέη της. Μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε τι πρόκειται να συμβεί εάν η ΝΔ δεν λάβει τα ποσοστά που επιθυμεί στις επόμενες εκλογές.
Τότε ο Μητσοτάκης, εκτός από την διόγκωση των οικονομικών προβλημάτων του κόμματος, θα έχει να αντιμετωπίσει και άλλα σοβαρά προβλήματα, που θα αφορούν την σαφή αμφισβήτηση της πρωτοκαθεδρίας του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ