Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΗΧΗΤΙΚΟ



Για την πολιτική επικαιρότητα μίλησε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής στο Ράδιο Έναντι και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.
Σχετικά με την αξιολόγηση, ο βουλευτής τόνισε πως δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα από το Eurogroup, καθώς ακόμα και να πάρουμε τη δόση, θα κλείσει μια τρύπα αλλά δεν θα λυθεί το πρόβλημα.
Χωρίς παραγωγή δεν πρόκειται να γυρίσει η οικονομία και δεν πρόκειται να γίνουν επενδύσεις, σημείωσε ο βουλευτής και συμπλήρωσε πως καλό είναι να γίνονται προσεγγίσεις με άλλα κράτη, αρκεί να υπάρχουν οφέλη για τη χώρα μας και να μην παραχωρούμε συνεχώς έναντι των άλλων. Σε αυτό το σημείο ο κ. Γερμενής έκανε λόγο και για τον ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο της χώρας που η κυβέρνηση δεν αξιοποιεί.
Παράλληλα, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών αναφέρθηκε και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς επισημαίνοντας όχι μόνο το άδικο της υπόθεσης για δανειολήπτες που ήταν συνεπείς και ξαφνικά λόγο της κρίσης βρέθηκε να χρωστάει, αλλά και για τον κίνδυνο να πάρουν τα σπίτια στους πλειστηριασμούς ξένες εταιρείες ακόμα και τουρκικές με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα εθνικά μας θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίζουν τους πλειστηριασμούς και εταιρείες φαντάσματα που επιδίδονται στο ξέπλυμα χρημάτων και άλλες παράνομες δραστηριότητες.
Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ο κ. Γερμενής εξήγησε τις συγκυρίες για την Ελλάδα από τη στιγμή που έχει αλλάξει η ηγεσία των Σκοπίων, αλλά δυστυχώς σημειώνεται ολιγωρία στην διπλωματία της χώρας και μόνο η Χρυσή Αυγή διαχρονικά αγωνίζεται για το Μακεδονικό.
Επιπλέον, ο Γ. Γερμενής αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα όπως η εγκληματικότητα και τέλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την παθητικότητα με την οποία ο μέσος Έλληνας αποδέχεται τα μνημόνια και το πόσο σημαντικό είναι να μειωθεί η αποχή στις εκλογές, προκειμένου να ταρακουνηθεί το πολιτικό σύστημα.