Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ε. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ; ΒΙΝΤΕΟ



Επί πρότασης νόμου του κλεφτοΠΑΣΟΚ τοποθετήθηκε ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας, ο οποίος κονιορτοποίησε με ατράνταχτα στοιχεία την υποτιθέμενη κοινωνική ευαισθησία των δυνάμεων του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου.
Ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε ρατσιστική την πρόταση νόμου εις βάρος των Ελλήνων, προκαλώντας τους «δημοκράτες» να θεσπίσουν προνόμια για τους Έλληνες ισότιμα αυτών που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Ο συναγωνιστής Καρακώστας επιτέθηκε επίσης στην μνημονιακή Χούντα Σύριζα-ΑΝΕΛ, κατηγορώντας την πως κουκουλώνει, όπως η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, την υπόθεση του φακέλου με τα 114 μαύρα εκατομμύρια που χάθηκαν από τα ταμεία ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007-2010, φάκελο που είχε καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Χρυσή Αυγή στις 27 Σεπτεμβρίου του 2013.
«Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία την οποία άπαντες επικαλείστε, από τους υμνητές του Στάλιν, του Τσαουσέσκου και του Χότζα, μέχρι τους φιλελεύθερους υποτακτικούς των τραπεζιτών και των τοκογλύφων. Αυτή την «ψευτοδημοκρατία» την διεφθαρμένη μέχρι το κόκκαλο εμείς οι Εθνικιστές ούτε την πιστεύουμε, ούτε την υπηρετούμε!», κατέληξε ο συναγωνιστής Καρακώστας.