Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΕΣΟ - ΒΙΝΤΕΟ



Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παραχώρησε συνέντευξη στον κ. Ρεντετάκο Γεώργιο με τη στήριξη του ιστοτόπου www.eleysis-ellinwn.gr και μίλησε για τις απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα μας, τους εσωτερικούς και εξωτερικούς της εχθρούς και σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα.
Αναφέρθηκε, στις λανθασμένες ενέργειες των προηγούμενων Ελλήνων πολιτικών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που επέτρεψαν την χρήση του όρου "Μακεδονία" από το ψευδοκράτος των Σκοπίων, στο αποτέλεσμα των μειώσεων των δαπανών επί της επιχειρησιακής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, στην μετεξέλιξη της Τουρκίας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ, την Ρωσία, το Ισραήλ, την Κύπρο και τις επιδιώξεις της απέναντι στην Ελλάδα.

Καταδίκασε την απροθυμία των Ελληνικών κυβερνήσεων, νυν και πρώην, στην εφαρμογή της συνθήκης της Λωζάνης σε σχέση με το υπάρχον παράνομο Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, την ρατσιστική συμπεριφορά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εναντίον των Ελλήνων πολιτών και την δολίως υποκινούμενη εμφάνιση του ανύπαρκτου τσαμικού ζητήματος από την Αλβανία.
Τέλος, αναφέρθηκε στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, στον ρόλο του Σόρος στο μεταναστευτικό, στην αποστρατεία του και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και συγκεκριμένα με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.