Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο Αναστασιάδης ταυτίζεται με εκτελεστές και αρχιβασανιστές της ΤΜΤ

Χθες ήταν προσκεκλημένος στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ.) ο πρώην κατοχικός ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ για να μιλήσει για τις «Προοπτικές επίλυσης του κυπριακού και επανένωσης της Κύπρου».

Χωρίς αιδώ και κανένα ίχνος σεβασμού η πρυτανεία του ΤΕ.ΠΑ.Κ. δέχτηκε να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του έναν κατά συρροή δολοφόνο και εγκληματία πολέμου. Και ενώ ολόκληρη η κοινωνία βρισκότανε σε λήθαργο και στην θαλπωρή του καναπέ τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες δήλωσαν ακόμα μια φορά παρόν, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης προς πάσα κατεύθυνση.

Και εδώ έρχονται πλέον και συγκλίνουν δύο θεωρητικά αντίθετες πλευρές. Ο Νίκος Αναστασιάδης και ο ΔΗ.ΣΥ. μαζί με το παράρτημα των Γκρίζων Λύκων και τον κατά συρροή δολοφόνο Ταλάτ. Από την μια ο κοινοτάρχης Αναστασιάδης χαρακτήρισε τρομοκρατία την παρέμβαση του ΕΛΑΜ και από την άλλη το «κόμμα» του Ταλάτ στο ψευδοκοινοβούλιο των κατεχομένων, λίγα χρόνια πριν, χαρακτήρισε το ΕΛΑΜ σαν τρομοκρατική οργάνωση. Τιμή μας!


Αν στην περίοδο της λήθης και υποταγής υπάρχουν κάποιοι που ο εχθρός, εγχώριος και ξένος, τους χαρακτηρίζει τρομοκράτες, τότε ναι υπάρχει ελπίδα.

Η παράταξη του Νίκου Johnnie Walker Αναστασιάδη έχει καταντήσει τουλάχιστον εμετική. Δείχνει το φιλοτουρκικό της πρόσωπο με κάθε ευκαιρία πλέον και το μίσος που τρέφει για την πατρίδα μας και τον Ελληνισμό. Και για να μην νομίζουν οι φίλοι αναγνώστες πως είμαστε υπερβολικοί, ας διαβάσουν αυτά τα ονόματα:

Αλέκος Γερμανός (21), Ανδρέας Γερμανός (16), Αιμίλιος Νικολάου (26), Γιώργος Νικολάου (22), Τάκης Κάιζερ, Θεοφάνης Αθανασίου, Παναγιώτης Πέτρου, Χριστόφορος Λόντος. Ήταν όλοι τους Έλληνες, άοπλοι, πολίτες που εκτελέστηκαν από τον Ταλάτ και τις ομάδες του κατά την μετά την ανακωχή του Αυγούστου του 74. Μαρτυρίες αναφέρουν μάλιστα πως ήταν οι ομάδες του Ταλάτ σε συνεργασία με Τούρκους πεζοναύτες που εκτέλεσαν τους 22 Εθνοφρουρούς που βρέθηκαν τα οστά τους σε ομαδικούς τάφους στο χωριό Καζάφανι.

Έτσι ας λάβει το μήνυμα ο αλκοολικός κοινοτάρχης πως στα ανθελληνικά του σχέδια θα βρίσκει τροχοπέδη τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες. Και ας κατανοήσει ο αρχιεκτελεστής της ΤΜΤ πως Κύπρο είναι επικηρυγμένος και ΟΧΙ προσκεκλημένος.

Έσσεται Ήμαρ!


Διαβάστε περισσότερα:
 http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-anastasiadhs-tautizetai-me-ektelestes-kai-archibasanistes-ths-tmt#ixzz2xFw8S2Aa