Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

"Σύντροφοι" περαστικά σας!


Έντονα... ενοχλημένη είναι η καθεστωτική αριστερά στη πόλη μας για την συνεχιζόμενη δράση του Κινήματός μας και με αποκορύφωμα την κατάθεση στεφάνου από τον εκπρόσωπό μας στο μνημείο Πεσόντων στη ΣΜΥ για την 25η Μαρτίου, όλα τα κομματίδια της ροζ και της κόκκινης αριστεράς εξέδωσαν... οργίλες ανακοινώσεις εναντίον μας. Επικαλούνται μάλιστα και τη δημοκρατία, ούτως ώστε να μην μας επιτρέπεται εφεξής να καταθέτουμε στεφάνι στις εθνικές επετείους! Φτάνουν, μάλιστα, στο έσχατο σημείο γελιοποίησης να παρακαλούν τους τοπικούς φορείς να μην μας αφήσουν στο μέλλον να καταθέσουμε στεφάνι, νομίζοντας προφανώς, ότι έχουν το δικαίωμα να αποκλείουν ένα κοινοβουλευτικό κόμμα με το έτσι θέλω, τη στιγμή που εκπροσωπούμε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες . Είναι δε τόσο υποκριτές, που από τη μία "βάλλουν" κατά του σημερινού καθεστώτος και από την άλλη του ζητούν να μας αποκλείσει...

Δεν προτιθέμεθα να "απολογηθούμε"  στους υμνητές του Στάλιν, του Πολ Ποτ, του Τσαουσέσκου και των λοιπών ερυθρών δικτατόρων για τις Ιδέες μας. 

Αποτελεί μέγιστη προσβολή όμως, στην μνήμη των Ηρώων του '21 να αναφέρονται στην Εθνική Επανάσταση απάτριδες και διεθνιστές. Είναι αυτοί, που χαρακτηρίζουν τον Κολοκωτρώνη και τους οπλαρχηγούς του Αγώνα ως «σφαγείς» και κοινούς εγγληματίες. Είναι αυτοί, που αναφέρουν την σφαγή των Ελλήνων της Σμύρνης ως «συνωστισμό». Είναι αυτοί, που ακολουθούν πιστά κάθε ανθελληνικό σχέδιο για την διάλυση της Πατρίδας που τόσο μισούν.

«Κατανοούμε» τον... πόνο σας "σύντροφοι". Ολόκληρες δεκαετίες "παλέψατε" για τον ξεριζωμό οτιδήποτε Εθνικού. Διοριστήκατε στα Παναεπιστήμια, στα σχολεία, σ' όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσής και κάνατε  πλύση εγκεφάλου σε μαθητές. Είχατε και έχετε υπό τον έλεγχό σας όλα τα μεγάλα ΜΜΕ και διαμορφώνατε την κοινή γνώμη. Τρομοκρατήσατε με τα όπλα, αλλά και ιδεολογικά τους πάντες, για να επιβάλλεται τα σαθρά ιδεολογήματά σας. Και μετά απ' όλα αυτά τι καταφέρατε; Τίποτα!  Μια τρύπα στο νερό κάνατε "σύντροφοι"!

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Και θα συνεχίσουν να μάχονται για την Ελευθερία της Πατρίδας από τους ξένους και τους ντόπιους δυνάστες της!

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο τύπου