Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων

Πολυμελές κλιμάκιο συναγωνιστών από την τοπική οργάνωση Τρικάλων της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι συναγωνιστές μοίρασαν στους πολίτες της πόλης χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τη στήριξη ελληνικών προϊόντων και επιχειρήσεων, καθώς και την εφημερίδα του Κινήματος. Οι συναγωνιστές είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες, αλλά και με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης και του αθέμιτου ανταγωνισμού των πολυεθνικών, αλλά και την εξοντωτική φορολογία από τις κυβερνήσεις του μνημονίου.

Η υποδοχή στους συναγωνιστές μας από τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς που σταματούσαν, ούτως ώστε να προμηθευτούν τα φυλλάδια με τις θέσεις μας, ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Ενώ, μας ζητούσαν να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους υποτακτικούς τους.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων