Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Το ήθος της αριστεράς....

Η αριστερά είτε είναι ροζ, είτε είναι κόκκινη, αποδεικνύεται ότι είναι το ένα και το αυτό και μάλιστα καθημερινά. Την στιγμή που αποκτήσει και εξουσία, ξεγυμνώνεται πλήρως μπροστά στα μάτια των εργαζομένων και του λαού, που υποτίθεται ότι υπερασπίζει. Έως τώρα, γνωρίζαμε μόνο την μία όψη της, αυτήν του εθνομηδενισμού, τώρα σιγά - σιγά βλέπουμε και το πραγματικό της αντιλαϊκό πρόσωπο. Είναι πράγματι εντυπωσιακές (στους μη γνωρίζοντες), οι κυβιστήσεις της αριστεράς, που εν μία νυκτί, από "επαναστατική", μετατρέπεται σε "κυβερνώσα". Από "κήρυκες" της "επανάστασης γίνονται κήρυκες του μνημονίου και των τοκογλύφων. Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει αυτό και από τις τελευταίες κωλοτούμπες του Σύριζα για τα μνημόνια και τα μέτρα που υποσχόταν ότι θα καταργήσει...


Ο λόγος γίνεται για την ΔΗΜΑΡ ή όπως έπρεπε να γράφεται πιο σωστά ΡΗΜΑΔ και τον ανεκδιήγητο βουλευτή Τρικάλων, Γιώργο Κυρίτση. Τον πρώην συγγραφέα καθημερινών, χαμηλού επιπέδου, σειρών (τις γνωστές σαπουνόπερες), που το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποχαυνώσουν και συνεχίζουν να το κάνουν, χιλιάδες τηλεθεατές μπροστά στις τηλεοράσεις τους. Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου βρέθηκε στην συνεδρίαση της ΔΕΚΑ Τρικάλων, όπου συζητούνταν τα προβλήματα των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, και προβλήματα των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που οδεύει ολοταχώς προς ιδιωτικοποίηση... Μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω την απάντηση του εν λόγω βο(υ)λευτή προς εργαζόμενο του προγράμμτος που του έκανε ερώτηση και θα διαπιστώσει ο καθένας, το πολυδιαφημιζόμενο (από τα κατακόκκινα ΜΜΕ των νταβαντζήδων της διαπλοκής) "ήθος" της αριστεράς στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απάντησή του ο Κυρίτσης για το περιστατικό αυτό, είπε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ο εργαζόμενος τον λοιδόρησε!

Φανταστείτε, στη θέση του Κυρίτση να βρισκόταν ένας, που απλά θα θεωρούνταν "Χρυσαυγίτης", τι θα  έλεγε και θα έγραφε όλος ο μαρξιστικός συρφετός σήμερα, αλλά τώρα που είναι "δικός" τους, ποιούν την νήσσαν (κοινώς, το κάνουν γαργάρα..).