Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Η μόνη Εθνική και Κοινωνική λύση



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Τρικάλων, ομιλία του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής,συναγωνιστή Χρήστου Παππά.

Στα κατάμεστα γραφεία του Κινήματος, που αποδείχθηκαν για ακόμη μια φορά πάρα πολύ μικρά, εκατοντάδες συναγωνιστές και φίλοι της Χρυσής Αυγής είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και να και να συζητήσουν με τον Χρήστο Παππά για όλα τα θέματα που αφορούν σήμερα την Πατρίδα μας και την κοινωνία.


Στην ομιλία του ο συναγωνιστής ανέλυσε τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν σήμερα την Ελλάδα. Τόνισε ότι, το μνημόνιο δεν αποτελεί μόνο οικονομική καταστροφή, αλλά κυρίως εθνική. Αναφέρθηκε επίσης, στην βασική διαφορά που ξεχωρίζει την Χρυσή Αυγή απ' όλα τα κόμματα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου και δεν είναι άλλη από την ξεκάθαρη Ιδεολογία.

Αναφέρθηκε στις τελευταίες δράσεις του Κινήματος,, αλλά και σ' όλα που έχει καταφέρει η Χρυσή Αυγή τους τελευταίους μήνες με τον ασυμβίβαστο αγώνα της. Κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αναδείξει σοβαρά Εθνικά και Κοινωνικά ζητήματα, που τόσα χρόνια το μεταπολιτευτικό κατεστημένο κρατούσε κρυφά κια παραπλανούσε τον Ελληνικό λαό. Αυτό το γεγονός εξάλλου, είναι που μας έχει βάλει στο μάτι του διεθνούς και εγχώριου κατεστημένου.

Ενώ τέλος, είπε πως, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και πως δεν πρόκειτε ν΄αλλάξειγια κανένα ποσοστό και ότι δεν θα δεχθεί άτομα στο πλευρό της, που θα έχουν ιδιοτελείς σκοπούς για καμία πρόσκαιρη εκλογική επιτυχία. Η Χρυσή Αυγή δεν άλλλαξε εδώ και 30 χρόνια, δεν πρόκειται ν' αλλάξει τώρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απηύθηνε χαιρετισμό ο Υπεύθυνος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Τρίτη και Σάββατο 7-10 μ.μ.