Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ



Την ανταμοιβή του ως ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία του συστήματος έλαβε το ΚΚΕ από το σαθρό και φαύλο πολιτικό κατεστημένο, που έχει κατακλέψει τον τόπο.

Πασόκοι, νεοδημοκράτες, παλιοκομμουνιστές που σήμερα ασπάζονται τον αμερικανισμό, αλλά και εργολάβοι και πλουτοκράτες βρέθηκαν πρώτη μούρη στις καρέκλες του Περισσού, κάτω από τα εικονίσματα και τους ήχους των κατσαπλιάδων του ΔΣΕ, που αιματοκύλησαν την Ελλάδα, προκειμένου να χειροκροτήσουν την επανεκλογή του νέο σταλινίσκου, Κουτσούμπα.
Δεν είναι, βεβαίως, η πρώτη φορά που το ΚΚΕ επιδεικνύει την θέση του στα συστημικά κόμματα. Κάποτε δεχόταν τις ευχαριστίες από τον νεοφιλελεύθερο Γεωργιάδη, επειδή οι μπράβοι του ΠΑΜΕ δέρνανε τον Λαό για να μην προσεγγίσει τη Βουλή. Σήμερα, στην πρώτη σειρά δίπλα από την Παπαρήγα και τον Κουτσούμπα βρίσκονται νεοδημοκράτες, πασόκοι, μέχρι κι ο Καμίνης.
Επιπλέον των παραπάνω, υπάρχει μία πληροφορία που είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τους αγρότες. Στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚ€ εξελέγη και ο Μπούτας, ο Ιούδας των αγροτών, αυτός που έκανε δώρο τσίπουρο στον Τσίπρα, προδίδοντας τον αγώνα των αγροτών.