Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ε. ΖΑΡΟΥΛΙΑ: TΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ



Με αφορμή τις επίκαιρες ερωτήσεις που κατέθεσε στους αρμόδιους υπουργούς και δεν συζητήθηκαν, η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην βουλή.
«Θέλω να καταστεί σαφές ότι κάθε φορά που γίνεται μια δολοφονική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής με τσεκούρια και βόμβες μολότοφ παίρνουμε μαθήματα δημοκρατικότητας από το αυτοαποκαλούμενο συνταγματικό τόξο, αφού κανένα κόμμα δεν καταδικάζει τις επιθέσεις εναντίον ενός κόμματος που είναι εκλεγμένο από τον λαό. Από την άλλη πάλι μόνο η Χρυσή Αυγή με επίσημη ανακοίνωση καταδίκασε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται.» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Βέβαια ο συριζαίος αντιπρόεδρος της αφαίρεσε τον λόγο με δημοκρατικές διαδικασίες για να μην ακουστούν για ακόμη μια φορά οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής.
Για την ιστορία οι επίκαιρες ερωτήσεις αφορούσαν Εθνικά θέματα σχετικά με την Παγκόσμια Τράπεζα που "χαρίζει" το Αιγαίο στην τουρκία και τον δήμο Καβάλας που νομιμοποιεί το ψευδοκράτος σε τουριστική έκθεση στην Κωνσταντινούπολη, για τα οποία η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια θα επανέλθει σύντομα.
Διαβάστε επίσης: