Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΠΑΛΙ “διαλύουν” την Χρυσή Αυγή - Στο ίδιο έργο θεατές από την δεκαετία του ’90!


Όλα τα ΜΜΕ του συστήματος πανηγυρίζουν... In.gr: “Έδυσε η Χρυσή Αυγή - Βάρεσε διάλυση το κόμμα”

Δεκάδες είναι τα πρωτοσέλιδα από την δεκαετία του ΄90 ακόμη των εφημερίδων του συστήματος, που έχουν κατά καιρούς αναγγείλει την… διάλυση της Χρυσής Αυγής, πράγμα που δεν συνέβη τελικά για 30 ολόκληρα χρόνια και δεν θα συμβεί ποτέ, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι Ιδέα και όλα όσα λένε οι επαγγελματίες συκοφάντες της και οι εμπαθείς ψευτοπατριώτες, είναι άθλια ψέματα και τίποτε άλλο.

Να θυμηθούμε την υπόθεση με το χαράκωμα της μαθήτριας; Πρωτοσέλιδο και τότε ότι τελειώνει η Χρυσή Αυγή… Το ίδιο και με την αναστολή της λειτουργίας μας την δεκαετία του ’90 και του 2000, το ίδιο και με το 2,93% του Ιουλίου του 2019. Τρία τουλάχιστον κόμματα έχουν ιδρυθεί μέχρι σήμερα από αυτούς που έχουν φύγει από την Χρυσή Αυγή και τώρα ένα τέταρτο.

Το ερώτημα που τίθεται από όλη αυτή την ιστορία είναι “τις ωφελείται”;… Και ωφελείται βεβαίως το σύστημα και κυρίως η ΝΔ και για αυτό πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ του καθεστώτος.

Ο χρόνος θα δείξει ποιος αξίζει να ζήσει πολιτικά και ποιος όχι. Το σίγουρο είναι που δεν μπορεί να αλλάξει κανείς είναι ότι χωρίς την Χρυσή Αυγή κάποιοι δεν θα υπήρχαν καν.

Υ.Γ.: Αλήθεια, πως φαίνεται σε κάποιους το γεγονός ότι αυτοί που πολεμούσαν προεκλογικά την Χρυσή Αυγή, σήμερα πανηγυρίζουν;…

ΠΗΓΗ