Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση!


Άλλο ένα δείγμα της ραγδαίας ανόδου του Εθνικιστικού Κινήματος αποτελεί και η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η ειδησεογραφική ιστοσελίδα trikala.net στο διάστημα μεταξύ των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2013. Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτο κόμμα με 34% και ακολουθούν ΝΔ με 16%, ΣΥΡΙΖΑ με 12%, ΚΚΕ με 6%, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ με 4%, ΔΗΜΑΡ με 1%, ενώ 11% δηλώνει «Άλλο κόμμα», «Δεν γνωρίζω» 6% και ΑΚΥΡΟ 6%. 

Αναμφισβήτητα, σε τέτοιου είδους ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις, δεν τηρούνται ακριβείς επιστημονικές μέθοδοι για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, αλλά η έως τώρα εμπειρία έχει δείξει, ότι, αυτού του είδους οι έρευνες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις των "μεγάλων" εταιρειών που κατακλύζουν τις κυριακάτικες φυλλάδες και τα κανάλια των νταβατζήδων. Αν συνυπολογίσουμε σ' όλα αυτά και τις μυστικές δημοσκοπήσεις, είναι εύκολο να αντιληφθούμε την πραγματική αποδοχή που έχει η Χρυσή Αυγή στην Ελληνική κοινωνία και να καταλάβουμε τον τρόμο και τον πανικό που έχει καταλάβει το καθεστώς των διεφθαρμένων και την συνεχή πολεμική του εναντίον μας.

Καταρρίπτονται, επίσης, και τα μυθεύματα που έλεγαν ότι, η Χρυσή Αυγή διαθέτει δύναμη μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση. Οι Έλληνες πλέον, απ' άκρου εις άκρον της Πατρίδας μας, εμπιστεύονται και ακολουθούν το Κίνημά μας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνη έντιμη πολιτική δύναμη, που δεν προσκυνά τους ξένους και τους ντόπιους δυνάστες και αγωνίζεται για την δημιουργία ενός πραγματικά Εθνικού και Κοινωνικού κράτους.