Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Προγράμματα για ένταξη “προσφύγων” στην αγορά εργασίας σε μια χώρα με εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους!

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες –και κυρίως νέοι- είναι άνεργοι και πολλοί απ’ αυτούς αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης, αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί τους… «εθνικόφρονες» των Χάρβαρντ! Που ενδιαφέρονται μόνο για την ένταξη των μουσουλμάνων εποίκων που μας κουβαλάνε από την Ασία και την Αφρική, στην αγορά εργασίας! 
Πρόταση, λοιπόν, για την δημιουργία προγραμμάτων για «την ένταξη νέων προσφύγων στην αγορά εργασίας», υπέβαλλε ο ΟΑΕΔ, όπως ανακοίνωσε ο… «εθνικόφρων» διοικητής του Σ. Πρωτοψάλτης προς τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Εργασίας.
Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα διέρρευσαν στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της ψοφοδεξιάς: «ο ΟΑΕΔ στο πλαίσιο του προγράμματος «ERASMUS+ Νεολαία» ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο «I.ReF.SoS “Καινοτομική Απάντηση για τη Διευκόλυνση της Κοινωνικής Υποστήριξης των Νέων Προσφύγων”». Με το έργο I.ReF.SoS, ο ΟΑΕΔ, ως Συντονιστής Φορέας, σε συνεργασία με τους εταίρους του και συγκεκριμένα με το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ (ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ), το Υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας και τον Οργανισμό Κατάρτισης DEKRA της Γερμανίας, δημιούργησε μια νέα προσέγγιση στην επαγγελματική κατάρτιση των νέων προσφύγων, ηλικίας 16 έως 24 ετών. Η προσέγγιση αυτή εμπλουτίστηκε με καινοτομικό εκπαιδευτικό υλικό συμβουλευτικής, καθοδήγησης καθώς και γλωσσικής και διαπολιτισμικής κατάρτισης και επαγγελματικού προσανατολισμού για εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους. Το έργο σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε, σε πιλοτικό επίπεδο, σε 40 νέους πρόσφυγες. Ο σχεδιασμός του ΟΑΕΔ όπως τόνισε ο κ. Πρωτοψάλτης προβλέπει την καταγραφή των δεξιοτήτων των νέων προσφύγων, την αναγνώριση και πιστοποίηση των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών προσόντων τους, την ταχύρυθμη γλωσσική εκμάθηση και την επαγγελματική κατάρτιση και απασχόληση, μέσω εργασιακών προγραμμάτων».
Τι δεν καταλαβαίνετε πατριώτες ψηφοφόροι που στις τελευταίες εκλογές ψηφίσατε την Νουδούλα κι αφήσατε εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή; Ότι διαπράξατε ΕΓΚΛΗΜΑ διαρκές και απαράγραπτο εις βάρος του μέλλοντος του Έθνους;

ΠΗΓΗ