Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Βλέπουν παντού «φασίστες»: Η περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή της Ίντερ

Ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Μπιράγκι της Ίντερ έχει βρεθεί στο επίκεντρο για έναν απίθανο λόγο, αφού όπως φάνηκε σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων, έχει στις επικαλαμίδες του, τα χρώματα της Ιταλικής σημαίας περιστοιχισμένα από Μαιάνδρους και στην μέση το σχεδιάγραμμα μιας Ρωμαϊκής περικεφαλαίας, ενώ υπάρχει και η λατινική φράση Vae Victis, που σημαίνει «Ουαί τοις ηττημένοις»…
Τώρα θα μας πείτε… που είναι το πρόβλημα; Σύμφωνα με την «λογική» των «αντιφασιστών», όλα αυτά αποτελούν… φασιστικά σύμβολα, τα οποία αποκάλυψε άθελά του όταν χρειάστηκε τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου!
Από ότι αντιλαμβανόμαστε όμως, δεν είχε ο Κριστιάνο Μπιράγκι τόσο την ανάγκη των ιατρών, όσο οι ανεγκέφαλοι «αντιφασίστες» που βλέπουν παντού «φασίστες», όπου «φασισμός» για εκείνους, είναι να τιμάς τα χρώματα της Πατρίδας σου, τα σύμβολα και την παράδοση του Λαού σου!
Πάλι καλά που δεν είπαν… Χρυσαυγίτη τον άνθρωπο λόγω των Μαιάνδρων που κοσμούν τις επικαλαμίδες του!
Τα ίδια συνέβησαν στην Ελλάδα των «αντιρατσιστών», ιδιαίτερα την περίοδο 2012-2013, όταν η Χρυσή Αυγή έκανε δυναμικά την εμφάνισή της στο πολιτικό προσκήνιο. Χαρακτηριστικά τότε, δημοσιογράφος «πρώτης γραμμής», έδειχνε στις τηλεοπτικές κάμερες το Σύμβολο της Χρυσής Αυγής – δηλαδή τον Μαίανδρο με τις δάφνες – και υποστήριζε… τσιριχτά και με πάθος ότι πρόκειται περί Σβάστικας!
Πάντως, ενημερώνουμε τους "πολιτικά ορθούς" κυνηγούς… «μαγισσών», ότι στην Ιταλία, δεν θεωρείται καθόλου υποτιμητικό να είσαι Εθνικιστής, ούτε και κανένας χρειάζεται να απολογείται για τις ιδέες του. Θυμίζουμε μονάχα την περίπτωση του αθλητή-συμβόλου για την Λάτσιο, Πάολο ντι Κάνιο…

ΠΗΓΗ