Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Μέγαρα, Σέρρες, Ανατολική Αττική

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή από πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία ενημέρωση από τον Συναγωνιστή Ιωάννη Κύρογλου, στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις  και τις εντολές του Σαμαρά σε Δικαστικούς να φυλακίσουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 


Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης των Μεγάρων στην ομιλία της Συναγωνίστριας 
Τσολιάκου Λιάνας. Η Συναγωνίστρια ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την οριστική κατάρρευση της παρούσας συγκυβέρνησης και την επίσπευση των εκλογών. Το Eurogroup έδωσε δυο μήνες παράταση του μνημονίου και αυτό ανάγκασε την επίσπευση των εκλογών του Προέδρου της Δημοκρατίας δείχνοντας έτσι πως το μόνο κόμμα που πραγματικά φοβούνται είναι η Χρυσή Αυγή, διότι περαιτέρω παράταση θα σήμαινε διεξαγωγή των εκλογών με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής ελεύθερο.


Τ.Ο. Σερρών: Ομιλία με θέμα «Η Αγροτική Πολιτική σε ένα Εθνικό Κράτος». Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα κατάμεστα από φίλους του Κινήματος γραφεία της Τ.Ο. Σερρών η προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή Α. Τζαρού με θέμα «Η Αγροτική Πολιτική σε ένα Εθνικό Κράτος».

Ο Συναγωνιστής ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο θέμα της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, λέγοντας ότι το πλήρες πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου για τον πρωτογενή τομέα είναι κάτι το αυτονόητο για ένα πραγματικά Εθνικό κράτος που σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες του.


Ανέφερε πως θα πρέπει εκτός από την μείωση της σχετικής φορολογίας και την διαγραφή χρεών των αγροτών να υπάρχει άμεση σύνδεση της παραγωγής με την κατανάλωση και να παύουν οι όποιες επιδοτήσεις να αποτελούν προεκλογικό δόλωμα και αντικίνητρο για τις καλλιέργειες, αλλά αντιθέτως να επενδυθούν σε υποδομές για την στήριξη των αγροτών (αγροτικοί δρόμοι, σύγχρονος αγροτικός εξοπλισμός, αρδευτικά δίκτυα, σεμινάρια επιμόρφωσης, αγροτικές σχολές για νέους αγρότες κλπ.)

Τέλος τόνισε πως είναι ανάγκη να στηριχθεί έμπρακτα ο πρωτογενής τομέας, όχι μόνο από άποψη αντιμετώπισης της ανεργίας και της επιβίωσης της ραχοκοκαλιάς του Έθνους που είναι οι Αγρότες, αλλά κυρίως για την εξασφάλιση της επιβίωσης όλων των Ελλήνων και την πορεία της Πατρίδας μας προς ένα λαμπρό μέλλον. 

Ο Αγώνας για τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής συνεχίζεται. Ανάρτησαν πανό σε όλο το εύρος της Ανατολικής Αττικής, απαιτώντας την απελευθέρωση του Αρχηγού, των Βουλευτών, απλών μελών και φίλων που κρατούνται χωρίς να έχουν διαπράξει το παραμικρό αδίκημα.