Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζει το κοινοβουλευτικό του έργο ο Συναγωνιστής, Ιωάννης Λαγός


Συνεχίζει το κοινοβουλευτικό του έργο ο Συναγωνιστής, Ιωάννης Λαγός

Ο Συναγωνιστής μας και Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός, συνεχίζει ακατάπαυστα και αποφασιστικά το κοινοβουλευτικό του έργο, μέσα από τα Κελιά της Τιμής στον Κορυδαλλό, με θέματα πολύ σημαντικά και που σίγουρα ενοχλούν την μνημονιακή εξουσία.

Ο Συναγωνιστής κατέθεσε μία καυτή ερώτηση σχετικά με την συγκάλυψη της υπόθεσης της Λίστας Λαγκάρντ και για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο των δικαστικών λειτουργών που είχαν αναλάβει την υπόθεση. Συνεχίζει θέτοντας τα προβλήματα στον βιολογικό καθαρισμό του Πόρου, όπου υπάρχουν δυστυχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα κάποιες δυσλειτουργίες στις υποδομές του, καθώς και στο δίκτυο μεταφοράς του.

Επειδή ο έγκλειστος συναγωνιστής Γιάννης Λαγός είναι και οικολογικά ευαισθητοποιημένος, το απέδειξε καταθέτοντας δύο ερωτήσεις με θέμα  την παράνομη αλιεία στον ποταμό Αχέροντα και την  ρύπανση που προκλήθηκε για πολλοστή φορά στις ακτές του Μπατσί κοντά στην Ελευσίνα.

Επίσης, κρατάει στην επιφάνεια τα πάντα επίκαιρα θέματα στον τομέα της υγείας, αναφερόμενος σε ερώτηση του στις πραγματικά δραματικές ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό, φαρμακευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην κλινική Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη και τέλος κατέθεσε μία ερώτηση που αφορά το Λιμενικό μας σώμα, το οποίο δυστυχώς πλήττεται ανεπανόρθωτα από πολλά προβλήματα όπως ελλείψεις προσωπικού, εξοπλισμού και τεχνικών μέσων σε πολλά λιμενικά τμήματα της χώρας μας.

Ο παράνομα έγκλειστος συναγωνιστής και βουλευτής Γιάννης Λαγός θα συνεχίζει να ασχολείται με τα χιλιάδες προβλήματα της χώρας μας πάντα ευρισκόμενος στο πλευρό του λαού μας, προσπαθώντας να βρει τις λύσεις τους.

Δεν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω και τίποτα δεν μπορεί να λυγίσει την ακεραιότητα και τον χαρακτήρα του.


Μέχρι την τελική Νίκη!