Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Κάτω η χούντα του μνημονίου! Φωτορεπορτάζ από τη μεγάλη συγκέντρωση στα Τρίκαλα!


Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα την Κυριακή 26 Μαΐου η προγραμματισμένη εκδήλωση από την τοπική οργάνωση, «κατά του μνημονίου και της σύγχρονης γενοκτονίας των Ελλήνων». Εκατοντάδες Εθνικιστές αλλά και φίλοι του Κινήματος έδωσαν δυναμικό παρόν στη Πλατεία Δεσποτικού. Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Γρ. Χιώτης καλωσορίζοντας τους συναγωνιστές και τους φίλους της Χρυσής Αυγής και αναφέρθηκε στον λόγο που η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την συγκέντρωση. Κατόπιν χαιρετισμό απήυθηναν οι εκπρόσωποι των τοπικών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.





Στην συνέχεια ανέβηκαν στο βήμα οι βουλευτές του Κινήματος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος και τόνισαν ότι πρέπει πάση θυσία να σπάσουν τα δεσμά του μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων, αναλύοντας παράλληλα τις θέσεις της Χρυσή Αυγής.




Τέλος, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γ. Μισιάκας, υπεύθυνος περιφέρειας Θεσσαλίας, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πραγματικό αντιμνημονιακό Κίνημα στην Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύεται από τον ανελέητο πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον της, ολόκληρο το διεθνές και εγχώριο κατεστημένο. Ενώ, επεσήμανε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον αγώνα της, έως ότου η Ελλάδα απελευθερωθεί από τους ντόπιους και τους ξένους δυνάστες της.


Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε δυναμική πορεία, που πέρασε από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης καταλήγοντας στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης, παρά την αντισυγκέντρωση περίπου 50 γραφικών, προερχόμενοι από το Σύριζα και λοιπές αναρχοαριστερές οργανώσεις. Γεγονός που αποδεικνύει ότι, η τρομοκρατία του συστήματος και των «συνιστωσών» του, αλλά και του υπόλοιπου "συνταγματικού τόξου" δεν πτοεί τους Εθνικιστές, που συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες!







Χρυσή Αυγή 
Τ.Ο. Τρικάλων