Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ένας χρόνος από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου στα γραφεία της Χρυσή Αυγής στα Τρίκαλα, ομιλία με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την είσοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στη βουλή.


Στην ομιλία τονίστηκε ότι, ένα χρόνο μετά την μεγάλη Εθνικιστική Νίκη σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ο πόλεμος εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος συνεχίζεται, χωρίς αυτός να μπορέσει να μας λυγίζει και να ανακόψει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, καθώς πλέον, ο Ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί ποιοι παλεύουν γι' αυτόν μέσα κι έξω από τη βουλή, ποιοι στηρίζουν έμπρακτα τους Έλληνες πολίτες, που πλήττονται βάναυσα από τα μνημόνια, μέσα από διάφορες κοινωνικές δράσεις.

Η άνοδος του Κινήματος μας, συσπείρωσε εναντίον μας όλο το φάσμα του πολιτικού συστήματος, από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά! Γεγονός, που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι, η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον μοναδικό κίνδυνο για τα σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας. Αποτελεί επίσης και τον μοναδικό κίνδυνο για τους διεθνείς τοκογλύφους που εξουσιάζουν σήμερα την Πατρίδα μας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές μέσα σ' αυτό το χρόνο, που επιτέθηκαν με μανία στη Χρυσή Αυγή, μέσα από τα δημοσιογραφικά τους όργανα σ' όλο το κόσμο, με συκοφαντίες και βρώμικα δημοσιεύματα. 

Αποκορύφωμα όλων αυτών βεβαίως, είναι ο περιβόητος "αντιρατσιστικός" νόμος, που διώκει κατ' ουσίαν το φρόνημα των Ελλήνων και μοναδικό στόχο έχει την Χρυσή Αυγή και την ποινικοποίηση του Εθνικισμού. 

Τέλος, τονίστηκε, ότι σ' όλες αυτές τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. με την ίδια Πειθαρχεία και Αγωνιστικότητα για να έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!


Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων