Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ...




Στις 26 Απριλίου 2013, η Τ.Ο της Χρυσής Αυγής απευθύνθηκε με έγγραφό της (Αριθμ.Πρωτοκόλλου 25429) στην Δημοτική αρχήτης πόλης ζητώντας να ενημερωθεί αν έχουν γίνει κάποιες ενέργειες, από την πλευρά του Δήμου, σχετικά με την ίδρυση Αρχαιολογικού μουσείου στην πόλη μας (την μόνη πόλη της Θεσσαλίας που δεν διαθέτει παρόμοιο μουσείο),και ζητώντας επίσης να ενημερωθεί, αν ο Δήμος προτίθεται να παραχωρήσει κάποιο χώρο για την ίδρυση Αρχαιολογικού μουσείου. Μετά την πάροδο τόσων εβδομάδων, είδαμε δηλώσεις σε τοπική ιστοσελίδα του κ.δημάρχου,όπου γνωστοποιούσε ότι δεν πρόκειται να μας απαντήσει, μιας και δεν είναι και θεσμικά υποχρεωμένος να το πράξει..Προφανώς η δημοτική αρχή της πόλης μας έχει πιο ενδιαφέροντα θέματα για να ασχοληθεί,όπως η μείωση των τιμών στους οίκους ανοχής,για όσους είναι άνω των 50 ετών ή να σκεφτεί να βρει κάποιο τρόπο οικονομικού απολογισμού, για τον "Μύλο των ξωτικών".. Εμείς δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε,παρά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κ.Δήμαρχο.
-Σας ευχαριστούμε κύριε Δήμαρχε γιατί αποδείξατε περίτρανα το πως διαχωρίζετε τους πολίτες αυτής της πόλης με βάση τις ιδεολογικές και πολιτικές τους επιλογές.
-Σας ευχαριστούμε κύριε Δήμαρχε γιατί αποδεικνύετε σε όλους τους συμπολίτες μας το πως αντιλαμβάνεστε την επίλυση των προβλημάτων αυτής της πόλης.
-Σας ευχαριστούμε κύριε Δήμαρχε,γιατί αποδείξατε με την στάση σας,ακόμη και σε όσους πίστεψαν σε εσάς,πως δεν φέρνεται τίποτε το νέο και το καινούργιο,παρά μόνο "ιδεολογικές" αγκυλώσεις και παλαιοκομματική αντίληψη.
-Σας ευχαριστούμε κύριε Δήμαρχε που λέτε δημόσια πως "δεν είστε υποχρεωμένος θεσμικά",να απαντήσετε σε κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε στους συμπολίτες μας, είναι πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας,θα αναδείξουμε με το θεσμικό μας ρόλο το θέμα του Αρχαιολογικού μουσείου (και όχι μόνο αυτό το θέμα) και θα προσπαθούμε συνεχώς να ξεσκεπάζουμε το πολιτικό και παλαιοκομματικό κατεστημένο της πόλης και του νομού. Ένα κατεστημένο που φροντίζει πάντως από μόνο του, κάθε μέρα να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπό.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου