Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ», ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΛΛΗ ΣΤΟ TRT - ΒΙΝΤΕΟ



Στο TRT εμφανίσθηκε η υποψήφια Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία» Μαρία Μπίλλη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.
Η επικεφαλής του συνδυασμού και Συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη ανέλυσε εν τάχει τις θέσεις για τη Θεσσαλία και τα καίρια προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο. Τόνισε την σημασία του σημαίνοντος ρόλου που επιτελεί ο Έλληνας αγρότης στην εθνική παραγωγή και οικονομία και ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον αγροτικό τομέα.
Να στηριχθεί ο Θεσσαλός αγρότης και η πρωτογενής παραγωγή με απώτερο στόχο την επίτευξη Αυτάρκειας σε όλα τα είδη διαβιώσεως του Λαού μας.
Επιπλέον, δοθείσης ευκαιρίας ανέλυσε τη θέση της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία» σχετικώς με την ανάγκη συνδέσεως της αγροτικής παραγωγής με την Πανεπιστημιακή εκπαίδευση και την ειδίκευση των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Θεσσαλίας στο αγροτικό προϊόν της κάθε περιοχής.
Τέλος, η Μαρία Μπίλλη τόνισε την αδιαπραγμάτευτη θέση των Ελλήνων Εθνικιστών να κλείσουν όλοι οι χώροι εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών, γνωστοί ως "hot spots", όπου κυριαρχεί η ανομία και η παραβατικότητα και να απελαθούν οι λαθρομετανάστες.