Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ” Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΟΛΑΣ



Για πρώτη φορά στα Τρίκαλα συμμετέχει στις Δημοτικές εκλογές Εθνικιστικός συνδυασμός. Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ με επικεφαλής τον Χρήστο Τσιόλα και κεντρικό σύνθημα: "Να φτιάξουμε την πόλη μας από την αρχή".
Η πανάρχαια πόλη του Ασκληπιού, η πόλη των Εθνικών αγώνων, έχει αφεθεί στην τύχη της και τα προβλήματά της μεγαλώνουν συνεχώς. Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ" ζητά τον λογιστικό έλεγχο του χρέους του Δήμου, προτείνει ριζική αναδιάταξη των σχεδίων και του προγραμματισμού των έργων με έμφαση στα πεζοδρόμια, τις ασφαλτοστρώσεις, τον φωτισμό και το πράσινο.
Απαιτεί την ίδρυση αρχαιολογικού μουσείου στην πόλη και ανάδειξη της ιστορίας, της παράδοσης και του πολιτισμού της περιοχής ως βασικό μοχλό ανάπτυξης. Λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ στην δημιουργία "HOT SPOT" και στις νέες εγκαταστάσεις λαθρομεταναστών στην πόλη.
Λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ στην φορολογική αφαίμαξη των επαγγελματιών από τον Δήμο και θα αγωνιστεί για να σταματήσουν τα μέτρα οικονομικής ασφυξίας που η παρούσα δημοτική αρχή έχει επιβάλλει.
Η προστασία των φτωχότερων οικονομικά συμπολιτών μας πρέπει να μπει στην πρωτοκαθεδρία. Η πόλη μας θα φτιαχτεί ξανά από την αρχή. Οι πολίτες έχουν πλέον τον λόγο!