Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: 2019 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ



«Ας αγωνιστούμε καμία Κερκόπορτα να μην ανοίξει και άπαρτο να μείνει το κάστρο της Ιδέας μας»
«Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένας καινούργιος χρόνος έρχεται και ένας χρόνος φεύγει γεμάτος αγώνες σκληρούς και προσπάθειες ενάντια σε ένα αντεθνικό και αντιλαϊκό κατεστημένο.
Τέσσερεις φορές μου έτυχε στη ζωή μου να περάσω την Πρωτοχρονιά στην φυλακή. Το 1977 στις φυλακές Κορυδαλλού, το 1979 στις φυλακές της Αίγινας, το 2014 και το 2015 πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού. Κάθε χρόνος που ανέτειλε και μία μεγάλη ελπίδα και ένα ακόμη μονοπάτι δύσβατο προς τη μεγάλη Νίκη που μας προσμένει, προς μια «Νίκη» που έχουμε ήδη κατακτήσει γιατί σε καιρούς άπιστους έχουμε παραμείνει Πιστοί!
Εύχομαι σε όλους και σε όλες υγεία, δύναμη, κουράγιο, πίστη και θέληση Εθνικιστική για να δώσουμε τον αγώνα τον καλό ενάντια όχι μόνον στους εχθρούς του Γένους μας, αλλά και στην πέμπτη φάλαγγα των προδοτών, που βρίσκεται μέσα στα τείχη της πολιτείας.
Ας αγωνιστούμε καμία Κερκόπορτα να μην ανοίξει και άπαρτο να μείνει το κάστρο της Ιδέας μας, ας αγωνιστούμε όλοι μαζί αυτός ο χρόνος που έρχεται να είναι ο δικός μας χρόνος, ο χρόνος όπου θα ανατείλει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων!
Τίποτε δεν είναι αδύνατο αρκεί να το θέλει ο Θεός, αρκεί να το θέλουμε και εμείς».
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή