Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής αποδόμησε πλήρως το προδοτικό σύμφωνο των Πρέσπων, κάνοντας εκτενείς ιστορικές αναφορές στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης σημείωσε αρχικά πως πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, όπως αυτή εκφράστηκε ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 από το Πολιτικό Συμβούλιο του Κόμματος είναι πως η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας σε ξένη δύναμη συνιστά εθνική προδοσία.
Αφού επισήμανε την σύμπραξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ κατά της τεκμηριωμένης πρότασης αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής για την συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε πως ακόμα κι αν ψηφιστεί από την παρούσα νοθευμένη Βουλή, οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ως Έλληνες πολίτες, θα προσφύγουν άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας με στόχο την ακύρωση αυτού του παράνομου και αντεθνικού νομοθετήματος.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε άρθρο προς άρθρο στην μειοδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και κατέθεσε ατράνταχτα επιχειρήματα για την αδιαμφισβήτητη Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, σημειώνοντας πως η ιστορία είναι αυτή που πραγματικά μιλάει στην καρδιά των Ελλήνων.