Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: ΣΤΑ 335 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ



Το δυνατό του σημείο, λέει ο Τσίπρας, πως είναι η οικονομία. Κάπως έτσι, διαφημίζει την κυβέρνησή του όταν εγκαλείται για προδοσία στο ζήτημα της Μακεδονίας μας. Αυτό είπε και στην Θεσσαλονίκη, ότι δηλαδή ναι μεν μπορεί κάποιοι να αντιδρούν για το ζήτημα της Μακεδονίας μας, αλλά ο Τσίπρας «μας έβγαλε από τα μνημόνια».
Το πόσο «μας έβγαλε από τα μνημόνια», το αντιλαμβάνεται ο κάθε Έλληνας κοιτώντας την νέα έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ περί του ελληνικού χρέους, όπου σημειώνεται πως στα δύο τελευταία χρόνια, αυτό ανέβηκε κατά 21,5 δισ. ευρώ, φτάνοντας τα 335 δισ. ευρώ, παρά την φοροκαταιγίδα που δέχονται οι Έλληνες και λόγω της οποίας παρατηρείται επίσης συνεχής αύξηση του λεγόμενου «πρωτογενούς πλεονάσματος».
Γίνεται σαφές ότι παρά τις πομφόλυγες του Τσίπρα, πολύ σύντομα στην Ελλάδα θα έχουμε ένα νέο μνημόνιο και νέα αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού. Αυτή την αλήθεια φροντίζουν να κρύβουν επιμελώς από τον Ελληνικό Λαό οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους.
Εμείς το έχουμε ξαναπεί και το ξαναλέμε: οι πολιτικές των μνημονίων είναι αδιέξοδες και οδηγούν στην ραγδαία φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, χωρίς μάλιστα αντάλλαγμα, αφού το χρέος θα συνεχίσει να αυξάνεται συνεχώς μέχρι την τελική χρεοκοπία. Μονόδρομος η εφαρμογή του προγράμματος της Χρυσής Αυγής για επιστροφή στην εθνική παραγωγή και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.