Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ”: ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην διαδικτυακή εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου "Εθνικιστική Φωνή", προκειμένου να πραγματοποιήσει μία αναδρομή στα πολιτικά τεκταινόμενα του έτους που σε λίγες μέρες θα αποχαιρετήσουμε.
Η συζήτηση ξεκίνησε με την αποτίμηση των οικονομικών, όπου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρατήρησε ότι από όλους συντηρείται η «ευημερία των αριθμών», που επιμένει να βλέπει ανάπτυξη παρά τα αλλεπάλληλα λουκέτα και την γενικότερη εικόνα ύφεσης που επικρατεί στην ελληνική αγορά. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος μάλιστα προέβλεψε πως άμα συντηρηθεί αυτή η εικόνα δεν αποκλείεται να επέλθει η χρεοκοπία μέσα στην δεκαετία που έρχεται.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε για άλλη μία φορά την μοναδική διέξοδο από τα Μνημόνιο που δεν είναι άλλη από την εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, δηλαδή για την καταγγελία του απεχθούς και επαχθούς χρέους, τον λογιστικό του έλεγχο και την επιστροφή σε Εθνική Παραγωγή, παράλληλα με την επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα, αφότου βέβαια αποτιμηθεί και αποπληρωθεί το κόστος που πλήρωσε η χώρα μας από την είσοδο στο ευρώ.
Μιλώντας περί Εξωτερικής Πολιτικής και Εθνικής Άμυνας, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος επεσήμανε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται τόσο ο Ελληνικός Στρατός, με την συνεχή μείωση των κονδυλίων για την Εθνική Άμυνα, όσο και τα Εθνικά Θέματα με την εκποίησή τους από την κυβέρνηση των ανθελλήνων. Ενδεικτικό της τραγικής αυτής καταστάσεως τόσο οι προπαρασκευές εθνικής προδοσίας από όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, για το ζήτημα της Μακεδονίας μας, όσο και η επίσκεψη Ερντογάν όπου οι κυβερνώντες ουσιαστικά συμφώνησαν σε έναρξη συζητήσεων για την Συνθήκη της Λωζάννης, ανοίγοντας την κερκόπορτα για την Θράκη μας, που φαίνεται ήδη από την εκλογή μουφτή και την σαρία που επιτρέπει ο Σύριζα στην Θράκη.
Μιλώντας για το λεγόμενο «προσφυγικό», ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απόρησε με το πώς υπάρχουν «πρόσφυγες» την ώρα που δεν υφίσταται πόλεμος, μετά την νίκη του Άσσαντ και των ρωσικών δυνάμεων ενάντια στους τζιχαντιστές. Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα είναι σαφείς και οι μόνες πραγματικά ανθρωπιστικές: Ο Ελληνικός Στρατός να φυλάει τα σύνορα και να μεταφερθούν όλοι οι λαθρομετανάστες στις χώρες προέλευσής τους.
Ερχόμενοι στο ζήτημα της Δίκης της Χρυσής Αυγής, ο Γ.Γ. του Κινήματος, χαρακτήρισε πολιτική δίωξη αυτή την διαδικασία, η οποία δεν στηρίζεται σε στοιχεία, παρά μόνο στην ανησυχία του καθεστώτος απέναντι στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, τα οποία εκείνη την στιγμή πλησίαζαν το 18%. Για το 2018 ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα εντείνει και το επόμενο έτος τον πολιτικό της αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από όλους τους δυνάστες της.