Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΛΙΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, “ΓΚΟΜΕΝΕΣ”, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Η “ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΕΙΑ” ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΒΙΝΤΕΟ



Στη αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου που καίει τα παράνομα κυκλώματα Σαμαρά προέβη σήμερα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.
Παρά την άρνηση του Σύριζα να προβάλλει το συγκεκριμένο υλικό κατά την συνεδρίαση, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσίασε σήμερα τα πιο επίμαχα σημεία του.
Οι εκπρόσωποι της ΝΔ αποχώρησαν από την αίθουσα, ενώ ο μάρτυρας (Διευθυντής ΚΕΕΛΠΝΟ Παπαδημητρίου) έκανε κωλοτούμπα, αρνούμενος πως έχει πει ο ίδιος όσα φοβερά και τρομερά ακούγονται στην συγκεκριμένη κασέτα. Φυσικά, η πραγματογνωμοσύνη της Δ.Ε.Ε. θα αποκαλύψει την πάσα αλήθεια.
Πιέσεις υπουργών για παράνομους προεκλογικούς διορισμούς, "γκόμενες" πολιτικών που προσλαμβάνονται χαριστικά, "κωλοεταιρείες" που τσέπωναν 1 εκατομμύριο ευρώ για καμπάνιες που δεν έγιναν ποτέ, βρώμικη διαπλοκή υπουργών της ΝΔ με ανώτατους δικαστικούς. Αυτά και άλλα πολλά αποκαλύπτονται στο επίμαχο υλικό, που θάφτηκε από το σύνολο των μεγάλων ΜΜΕ.
Ακολουθεί το σχετικό δημοσίευμα της Kontra News που παρουσιάζει αυτούσιους τους σχετικούς διαλόγους. (Ανοίξτε την εικόνα σε νέα καρτέλα για μεγέθυνση)