Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: “ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ!” ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή μετέβη σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου είδε τα απόρρητα έγγραφα αναφορικά με την υπόθεση πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε: "Ενημερώθηκα για τα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών και όπως είναι φυσικό δεν επιθυμώ και δεν θα σχολιάσω τίποτα από όσα περιέχονται σε αυτά όπως έχω καθήκον σαν Έλληνας πολίτης και πολιτικός.
Θέλω όμως να κάνω μια δήλωση: Ότι δυστυχώς από ότι φαίνεται ένα καθεστώς αδιαφάνειας σε ζητήματα λεπτά όπως είναι αυτά των εξοπλιστικών συνεχίζει να υπάρχει και είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα να βλέπεις έναν πρώην βουλευτή του Καρατζαφέρη να ομιλεί εκπροσωπώντας την Νέα Δημοκρατία και να κατηγορεί ένας πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σήμερα είναι υπουργός μιας κυβερνήσεως της αριστεράς!
Επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μήνα θα κυβερνά τρία χρόνια και κανένα μεγάλο σκάνδαλο δεν έχει αποκαλυφθεί, κανένας κλέφτης δεν έχει πάει στην φυλακή. Αυτό μπορεί να το εγγυηθεί μόνο μια εθνική πολιτική δύναμη και αυτή είναι η Χρυσή Αυγή".





ΠΗΓΗ