Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ



Με μια σαρωτική ομιλία ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ανθελληνική μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Αρχικά, για το νομοσχέδιο για τα "μέτρα θεραπείας ατόμων που απαλλάσσονται από την ποινή λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαταραχής" αναρωτήθηκε αν οι υπουργοί θα αναλάβουν την ευθύνη σε περίπτωση που τα εν λόγω άτομα ξαναδιαπράξουν έγκλημα όπως έγινε και στην περίπτωση του περιβόητου "νόμου Παρασκευόπουλου" με αυτούς που αποφυλακίστηκαν.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα ψέματα των Συριζαίων για δήθεν προστασία της πρώτης κατοικίας, την στιγμή που οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται κανονικά και εκποιούνται τα σπίτια των φτωχών Ελλήνων.
Στην συνέχεια κατακεραύνωσε την κυβέρνηση των ραγιάδων για την επίσκεψη Ερντογάν που δήλωσε σε μαθητές στην Θράκη ότι "είμαστε όλοι τουρκία", αλλά και την δήλωση Γαβρόγλου που έκανε λόγο για εκλογή των μουφτήδων από την μουσουλμανική μειονότητα. Πράγματα που δεν γίνονται ούτε στην Τουρκία!
Ακολούθως, επισήμανε την δήλωση των Ελλήνων Πομάκων της Θράκης προς τον Ερντογάν ότι δεν είναι τούρκοι, αλλά Έλληνες!
Τέλος, κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να ανοίξει την πρεσβεία στην Συρία και να μην εναντιώνεται στον Πρόεδρο Άσσαντ, τον μοναδικό ηγέτη που πολέμησε εναντίον των τζιχαντιστών και νίκησε!