Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!



Είναι γνωστό ότι η Μαρία Γιαννακάκη προκειμένου να σώσει την πολιτική της καριέρα εγκατέλειψε το βυθιζόμενο καράβι της ΔΗΜΑΡ και μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ, με την μεταγραφή αυτή να της επιφέρει μετά από ένα χρονικό διάστημα την τοποθέτησή της ως γενική γραμματέας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην θέση του λάτρη της νυχτερινής οικιακής οινοποσίας και «χαράς του ψυχαναλυτή» Κωστή Παπαϊωάννου.
Γνωστές οι εθνομηδενιστικές θέσεις (και) της συγκεκριμένης κυρίας, η παρουσία της οποίας επιχείρησε στο παρελθόν να «νομιμοποιήσει» πολιτικά το τουρκόφιλο μόρφωμα του DEB στην εκδήλωση που αυτό πραγματοποίησε στην πάντα φιλόξενη για ανθελληνικές και φιλοτρομοκρατικές συγκεντρώσεις αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.
Σε πρόσφατο tweet της η Γιαννακάκη έγραψε ότι «Η μετανάστευση δεν είναι μόνο αναπόφευκτη, είναι και αναγκαία και επιθυμητή»!
Έτσι, χωρίς καμία επεξήγηση γιατί η (λαθρο)μετανάστευση είναι τόσο «αναπόφευκτη» όσο «και αναγκαία και επιθυμητή». Μπας και κατανοήσουν το σκεπτικό της όλοι όσοι δεν συμφωνούν μαζί της, δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ο οποίος, όμως, με βάση τα κριτήριά της θα χαρακτηρίζεται απ’ αυτήν και τους ομοίους της ως «ρατσιστής», «ξενοφοβικός», «μισαλλόδοξος» κ.τ.λ.
Αλήθεια, κυρία Γιαννακάκη, αν κάποιος «έκανε παιχνίδι» με την διατύπωση-διαπίστωσή σας και έλεγε ότι η μετανάστευση εκτός Ελλάδος τόσο η δική σας όσο και των ομοίων σας «δικαιωματιστών» είναι όχι «μόνο αναπόφευκτη, είναι και αναγκαία και επιθυμητή» πώς θα σας φαινόταν;
Η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση της πλήρους απουσίας από τα λαϊκά προβλήματα, των μνημονίων και των πλειστηριασμών, της φτωχοποίησης των Ελλήνων και του κλεισίματος του ματιού στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, μπορεί να πετάει τέτοιου είδους «εξυπνάδες» από την άνεση και την ασφάλεια των υπουργείων και των οικιών τους.
Ο Ελληνικός Λαός, όμως, που αντιμετωπίζει τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης ολοένα και περισσότερο έχει εντελώς διαφορετική άποψη από τους εκτός τόπου και χρόνου «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ