Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΝΕΘΥΜΙΤΑΚΗ (ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ): ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΟΡΙΔΗ, 15.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! 2 ΒΙΝΤΕΟ



Σε σειρά σοβαρών αποκαλύψεων για τα οικονομικά σκάνδαλα στο Ερρίκος Ντυνάν οδήγησε η σημερινή εξέταση του Αλ. Πανεθυμιτάκη από τον Ηλία Κασιδιάρη. Ο εν λόγω παράγοντας ήταν αντιπρόεδρος του Ιδρύματος την κρίσιμη περίοδο εκχώρησής του στην Πειραιώς του Σάλλα.
Από τις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής προέκυψαν τα εξής κρίσιμα συμπεράσματα:
  • Πριν το Ντυνάν, ο Πανεθυμιτάκης είχε διοριστεί από την Ντόρα στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Χατζηκώνστα, όπου και προέβη σε σειρά ενεργειών για την εκμίσθωση της ακίνητης περιουσίας του Ιδρύματος από την κοινοπραξία Λάτση-Μπόμπολα
  • Στο Ντυνάν βρέθηκε «κατά τύχη» (πρωτοφανής δήλωση μάρτυρα σε Εξεταστική) και μία μέρα μετά το ξεπούλημα μεταπήδησε στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ (συγκεκριμένα διορίστηκε έμμισθος σύμβουλος στην ΗΜΙΘΕΑ συμφερόντων Σάλλα)
  • Ο ίδιος ο Πανεθυμιτάκης σε συνεννόηση με το Δ.Σ. του Ντυνάν ζήτησε από τον Βορίδη να νομοθετήσει την επίμαχη τροπολογία που οδήγησε στην εκχώρηση του Ιδρύματος. Με βάση την ομολογία αυτή, η τροπολογία Βορίδη κρίνεται αντισυνταγματική ως φωτογραφική.
  • Το Ερρίκος Ντυνάν έφτασε στο σημείο να μην έχει γάζες για τους ασθενείς του και οι νοσηλευτές να φοράνε μπαλωμένες ποδιές. Έδινε όμως 15.000 ευρώ στις εκδόσεις Γεωργιάδη για να αγοράσει 2.000 ημερολόγια!!!
Ο Ηλίας Κασιδιάρης επίσης ζήτησε την σύσταση εξεταστικής και προανακριτικής επιτροπής για τις υποθέσεις ΝΟΟR-1 και ηχητικού Σαμαρά, ενώ στηλίτευσε και την αντιθεσμική λειτουργία του Ε.Σ.Ρ.