Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ



«Έχω καιρό να έρθω στη Θεσσαλονίκη, σχεδόν τρία χρόνια, και οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι. Ήμουν 18 μήνες στη φυλακή. Μετά είχα κατ' οίκον περιορισμό και έγινε άρση των μέτρων και μπορούσα να κινούμαι εκτός της κατοικίας μου, αλλά μόνο εντός Αττικής. Και τελευταία, πριν ένα περίπου μήνα, μου δόθηκε η άδεια να κινούμαι εκτός Αττικής, αλλά να μην χρησιμοποιώ πλωτά και εναέρια μέσα, γιατί ενδεχομένως φοβούνται ότι θα έκανα αεροπειρατεία»…
«Θυμάμαι ότι το 2012 ήταν πολλοί εκείνοι, οι οποίοι λέγανε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα «φαινόμενο περιστασιακό», που εξόρκιζαν τους εφιάλτες τους, όπως η στρουθοκάμηλος που βάζει το κεφάλι της στην άμμο όταν πλησιάζει ο εχθρός και λέγαν «δεν είναι τίποτα η Χρυσή Αυγή, θα περάσει». Να, που πέρασαν τέσσερα χρόνια και ας έρθουν να δουν στην αίθουσα αυτή αν η Χρυσή Αυγή «πέρασε»! Όχι, η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και είναι εδώ. Η Θεσσαλονίκη ήτανε πάντα ένα κομμάτι ακριβό της Χρυσής Αυγής και μαζί με αυτό ολόκληρη η Κεντρική Μακεδονία είναι ένα κάστρο άπαρτο της Χρυσής Αυγής, που δεν θα μπορέσουν να το κλονίσουν».
«Μπαίνοντας στην Βουλή κάποιοι είχανε την αφέλεια να πιστεύουν ότι μιας και μπήκαμε στη Βουλή και είμαστε κόμμα, το οποίο ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, επιτέλους θα μας δώσουν δημόσιο βήμα. Πιστεύανε ότι θα έχουμε και εμείς ίσα δικαιώματα, αυτά λέει η δημοκρατία, αλλά φαίνεται ότι η λογική σταματάει εκεί που αρχίζει η ψευτοδημοκρατία τους και έτσι η Χρυσή Αυγή παρέμεινε αποκλεισμένη από τα κανάλια των νταβατζήδων, μέσα σε ένα καθεστώς σιωπής. Άσχετα με όλα τα έωλα επιχειρήματά τους ότι δήθεν δεν μας βγάζουν επειδή «κατηγορούμαστε για εγκληματική οργάνωση» ή παλαιότερα ακόμα επειδή «είμαστε φασίστες», η πραγματικότητα είναι μία: δεν μας βγάζουν γιατί ξέρουν ότι λέμε την Αλήθεια. Σήμερα έχουν απεργία τα ΜΜΕ. Υποσχόμαστε στους επαγγελματίες συκοφάντες, εάν ποτέ έχουμε την δύναμη: ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ
«Μέγα πρόβλημα των καιρών το ζήτημα, το οποίο αποκαλούν «προσφυγικό». Και έχουν το θράσος - και το λέω αυτό σε μια πόλη προσφυγομάνα, που πολλοί από εσάς αφήσατε σπίτια και τάφους προγόνων στην Σμύρνη, στον Πόντο, στην Κωνσταντινούπολη - να παραλληλίζουν όλους αυτούς, οι οποίοι ήρθαν στην Πατρίδα με παράνομα, με αυτούς που πήραν την Γαλανόλευκη, τα εικονίσματα και κάποιοι τα οστά των προγόνων τους και πέρασαν στην από εδώ πλευρά του Αιγαίου και γέμισαν Ελλάδα όλη την χώρα.
Πρόσφυγας πολέμου είναι κάποιος ο οποίος πηγαίνει από μία εμπόλεμη περιοχή, σε μία μη εμπόλεμη περιοχή. Αυτοί δεν μας έρχονται από την Συρία, αλλά από την Τουρκία, την οποία θεωρούν οι «ευρωπαίοι εταίροι μας» ασφαλή χώρα. Τώρα της δίνουν και το δικαίωμα οι πολίτες της να επισκέπτονται χωρίς βίζα την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Δεν είναι, λοιπόν, πρόσφυγες όλοι αυτοί. Είναι λαθρομετανάστες, οι οποίοι μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας.
Και μια ερώτηση ρητορική: μας λένε ότι όλοι αυτοί για να παραμείνουν στη χώρα πρέπει να κάνουν αίτηση πολιτικού ασύλου, αλλιώς πρέπει να απελαθούν. Τα δύο και πλέον εκατομμύρια που ζουν στην Πατρίδα μας εδώ και πολλά χρόνια, πως βρίσκονται στη χώρα; Δεν είναι παράνομοι; Δεν πρέπει να φύγουν όλοι αυτοί;
Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε, στη Βουλή, πρόταση νόμου για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, η οποία λέει: «Η φιλοξενία παράνομων αλλοδαπών στις συγκεκριμένες δομές, τα περιβόητα Hot Spot, συνιστά παράνομη και καταχρηστική πρακτική της Κυβέρνησης, η οποία ζημιώνει τα μέγιστα το εθνικό συμφέρον». Όλα όσα αφορούν τα θέματα διοικητικής μερίμνης των Ένοπλων Δυνάμεων έχουν διαλυθεί χάριν των λαθρομεταναστών και των «αλληλέγγυων»: μαγειρεία εκστρατείας, τρόφιμα για περίπτωση πολέμου ακόμα και ο λογαριασμός εκτάκτου ανάγκης στην Τράπεζα της Ελλάδας, όλα έχουν μοιραστεί στους λαθρομετανάστες. Διαλύουν τα πάντα, είναι εθνικά επικίνδυνοι!»
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ": ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«Και δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και οι προηγούμενοι, οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες, οι οποίοι έφτασαν την κατάσταση σε αυτό το σημείο. Συγκεκριμένα, υπήρχε νόμος που όριζε ότι η μεταφορά με μέσα εντός της χώρας παρανόμων αλλοδαπών οδηγήσει σε σύλληψη και κατάσχεση του μεταφορικού μέσου. Αυτό τώρα γίνεται δωρεάν! Έτσι φτάσαμε στην ζούγκλα της Ειδομένης, παράνομα. Όλα αυτά με ένα νόμο που είχε φροντίσει να κάνει η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ, όπου αφήνανε στην διακριτική ευχέρεια του εισαγγελέα την μη ποινική δίωξη και ασκούσαν μετά διοικητικά μέτρα.
Για αυτό το λόγο προτείναμε νόμο, στον οποίο λέμε ότι όποιος μπαίνει παράνομα στην Πατρίδα μας θα τιμωρείται με τουλάχιστον δύο χρόνια φυλακή και θα εκτελεί κοινωνική εργασία. Και αυτοί που τους μεταφέρουν θα καταδικάζονται σε ισόβια. Αυτός είναι ο νόμος της Χρυσής Αυγής!»
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!
«Ζούμε τις ημέρες του απόλυτου εθνομηδενισμού του Σύριζα, που σίγουρα τις ιδέες αυτές δεν τις μοιράζεται το 35% του Λαού που τον ψήφισε και σε δημοσκόπηση, τα μυστικά στοιχεία της οποίας είχα την ευχέρεια να γνωρίσω, μεγαλύτερη εισροή ψηφοφόρων έχουμε από τον Σύριζα, παρά από τη Νέα Δημοκρατία. Και όσον αφορά την τελευταία θα κάνουμε αυτό ακριβώς που θέλει. Πόλεμο στον Εθνικισμό κήρυξε η Νέα Δημοκρατία... Πόλεμο στη Νέα Δημοκρατία κηρύττουν οι Εθνικιστές! Εμπρός, λοιπόν, Κυριάκο Μητσοτάκη! Δεν γονατίζουν οι Εθνικιστές!
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για όποιον διαθέτει έστω και ελάχιστη λογική. Προς το κέντρο βαδίζει η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη. Προς την Ελλάδα των Ελλήνων Εθνικιστών βαδίζουμε εμείς. Είμαστε σε αντίθετη πορεία!
Άλλωστε, επί 40 σαράντα ολόκληρα χρόνια αυτός ήταν ο βίος και η πολιτεία της Νέας Δημοκρατίας. Να διώκει αμείλικτα, να χτυπά, να φυλακίζει, να αφαιρεί τα δικαιώματα από όσους ήταν Εθνικιστές. Και το είχε πράξει με επιτυχία, αφού είχε εξουδετερώσει κάθε περίπτωση να υπάρχει εθνικιστικό πολιτικό κίνημα. Όμως αυτός ο καιρός πέρασε τέσσερα χρόνια ακριβώς πριν, στις 6 Μαΐου 2012. Χρυσή Αυγή στη Βουλή! Χρυσή Αυγή πάντα και παντού!»
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος